Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Foto: Russo Baltic Racing rallija komandas svinīgā pavadīšana uz vēsturisko Monte-Carlo ralliju

Miks Pētersons, 24.01.2011. 09:40

Russo Baltic Racing rallija komandas trīs pilnībā restaurētās un rallijam sagatavotās Jaguar E-type vēsturiskās automašīnas ir gatavas savam pirmajam startam 14. Monte-Carlo vēsturiskajā rallijā, kas norisināsies no 26. janvāra līdz 3. februārim.
Foto: Russo Baltic Racing rallija komandas svinīgā pavadīšana uz vēsturisko Monte-Carlo ralliju

Galerijas:

Šogad Monte-Carlo rallijs atzīmē 100. gadskārtu, savukārt mūsu komanda sacensībās startēs ar Jaguar E-type modeļiem, kuri svin 50. gadadienu. Tādēļ šīs sacensības kā starptautiskā mērogā, tā arī Latvijas komandai būs īpašas.

21. janvārī Russo Baltic Racing rallija komanda sadarbībā ar Rīgas Motormuzeju aicināja viesus no Latvijas un Krievijas, lai draudzīgā gaisotnē atskaitītos par paveikto, pastāstītu par nākotnes plāniem un izredzēm starptautiskajās sacensībās.

Russo Baltic Racing rallija komandu atbalsta: Jaguar pārstāvis Latvijā BM Auto, Ēdoles pils, Elko grupa, Radisson, Yokohama, Champion, Comma, žurnāls „Kapitāls", NORDI dizaina klubs un Rīgas Motormuzejs.

Foto: Agris Kļaviņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV