Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Rector Racing" rallija sezonu uzsāks Lietuvā - Halls Winter Rally 2011

Sporta klubs RECTOR, 25.01.2011. 10:34

Jau pēc nepilnas nedēļas "Rector Racing" komanda uzsāks otro rallija sezonu un startēs Latvijas Rallija Čempionāta pirmajā posmā „Halls Winter Rally 2011", 29. janvārī Lietuvā, pilsētā Utena. Rallijam pieteicies negaidīti liels ekipāžu skaits – 104, no tām 2WD klasē, kuru pārstāv "Rector Racing" komandas ekipāža O.Laivenieks/A.Innuss, ir pieteikušās 10 ekipāžas.
"Rector Racing" rallija sezonu uzsāks Lietuvā - Halls Winter Rally 2011

Sagatavošanās 2011.gada sezonai ir gandrīz beigusies, ir palikuši daži sīkumi, kas mazliet rada spriedzi komandas boksos, tomēr komandas darbinieku profesionalitāte un sastrādāšanās māka ļauj ar to veiksmīgi tik galā. Starpsezonas posmā ir paveikts liels darbs - sporta automašīnai veikti uzlabojumi, kurus varēja piemērot, ņemot vērā pagājušās sezonas analīzi un komandas uzticīgo sponsoru iespējas. Detaļu piegādes plūsma mazliet ieviesa savas korekcijas, tāpēc tas ir viens no lielākajiem iemesliem kāpēc ir vēl pāris nepadarīti darbi un neliels sasprindzinājums. Pateicoties sponsoru atbalstam komanda ir spējusi ne tikai sagatavoties un nodrošināt startus šī gada Latvijas Rallija Čempionātā, bet arī attīstīties un plānot darbus uz priekšu.

Ziemas rallija posmos "Rector Racing" komandai ir vienkāršs uzdevums: „nestrēbt karstu", un skatoties no situācijas krāt pieredzi, jo pagājušo gadu ziemas rallijs nebija veiksmīgs un nav uzkrāta vajadzīgā pieredze braukšanā ar sporta radžu riepām. Protams, komandas pilots Caba, kā parasti, ir ar augstām prasībām pret sevi, un visu komandu, un apliecina, ka ir gatavs pēc iespējas ātrāk pielāgoties situācijai kādu piedāvās šie divi ziemas ralliji, lai varētu turpināt sezonu uz pozitīvās izaugsmes nots, ar kādu komanda noslēdza pagājušo sezonu. Tieši šo iemeslu dēļ, komandā nav nekādu sastāvu maiņa un ir akcents likts uz to, ka pirmajos divos čempionāta posmos, kuri notiks ziemā, jāsavāc pēc iespējas vairāk drošos punktus. Lielākas pārmaiņas ir plānotas uz vasaras sezonu, bet par to runāsim, kad tas pienāks.

Uzticīgi arī 2011.gadā ar "Rector Racing" komandu kopā: SIA NORMA–S, SIA LAKALME, SUNOR, SKF, NADS, BOWLERO, RED BULL LATVIA

Rector Racing informācijas centrs
Ātrākā informācija: www.rectorracing.lv
Seko līdz arī: http://twitter.com/rectorracing

Vairāk info par ralliju: www.hallswinterrally.lt

Foto: "Rector Racing", autors Juris Zariņš, www.jzfoto.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV