Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Liepājas Lauvas 2" cīņā par sesto uzvaru LBL 2

Mārtiņš Kozlovskis, 25.01.2011. 17:03

Trešdien, 26. janvārī, Latvijas basketbola līgas 2. divīzijas mājas spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas 2" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Rīdzenes" komandu, kura turnīra tabulā atrodas tieši aiz liepājniekiem. Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas 2" cīņā par sesto uzvaru LBL 2

Abām komandām šī būs otrā savstarpējā cīņa. Pirmajā spēlē Rīgā smagu uzvaru pagarinājumā izcīnīja „Liepājas Lauvas 2", kas komandai bija pirmā uzvara piecās aizvadītajās spēlēs. Uz doto brīdi abas komandas LBL 2 turnīra tabulā atrodas līdzās viena otrai. Liepājnieki ar piecām uzvarām un astoņiem zaudējumiem ir 9. pozīcijā. Savukārt, „Rīdzenes" komanda ir vietu zemāk (divas uzvaras un 11 zaudējumi).

Pēdējās spēlēs liepājnieki ir pierādījuši, ka pa spēkam ir jebkura komanda. Ir izcīnītas uzvaras gan pār priekšā esošajiem „BAA Rīga" un BS „Daugava" basketbolistiem. Turklāt, uzvara pār „Daugavas" komandu bija vairāk nekā pārliecinoša – 80:51.

Savukārt, pārsteigumu Saldū paveica arī „Rīdzenes" basketbolisti, kas šā gada sākumā mača galotnē pārspēja vietējo „Saldus" komandu, kura turnīra tabulā atrodas augstajā 4. vietā. Nenovērtēt pretiniekus nedrīkst, jo uzvara šajā brīdī ir nepieciešama vairāk kā nekad. Joprojām Liepājas komandai ir labas iespējas pakāpties augstāk, taču ar nosacījumu ja tiks pārspēti „Rīdzenes" basketbolisti.

Spēle norisināsies labi zināmajā vietā – Liepājas Olimpiskajā centrā. Tās sākums pulksten 19:30 un ieeja visiem skatītājiem – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV