Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„V.O.V.A." čempionātu sākusi ar smagu uzvaru pret „UPTK"

Mārtiņš Kozlovskis, 31.01.2011. 11:00

Svētdien, 30. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika dots starts Liepājas pilsētas čempionātam telpu futbolā. Sacensību pirmajā dienā tika aizvadītas piecas spēles un visspraigākā cīņa bija tieši pirmā, kur savā starpā tikās „V.O.V.A." un „UPTK" komandas.

Atšķirībā no iepriekšējā gada, šogad čempionātā startē 12 komandas, kuras ir sadalītas divās apakšgrupās pa sešām komandām. A grupā spēlē – „Tosmare", „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs", „Rajoņiki", „Ezermala", „Martens" un „Nīca". Savukārt B grupā spēkiem mērosies „V.O.V.A.", „UPTK", „Grobiņa", „Olymp Sport", „Medze" un „SLV PLUSS".

Svētdien tika aizvadītas pirmās piecas spēles un čempionāta atklāšanas spēlē tikās „UPTK" un 2010. gada čempioni „V.O.V.A.", kuri iepriekšējā gadā bija zināmi kā „Cold Gel". Mačs kopumā aizritēja ļoti līdzīgi un viss izšķīrās mača pēdējā minūtē, kad kļūdu pieļāva „UPTK" vārtsargs, tādējādi uzdāvinot „V.O.V.A." komandai savu pirmo uzvaru ar rezultātu 2:1.

Pārējās spēlēs rezultativitāte bija augstāka. Pie pārliecinošām uzvarām A grupā tika tādas komandas kā „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs", „Nīca" un „Tosmare". Savukārt, dienas pēdējā spēlē pie uzvaras tika „SLV PLUSS", kuri ar rezultātu 5:2 pārspēja „Olymp Sport" futbolistus.

Nākošās cīņas tiks aizvadītas jau nākošajā svētdienā, 6. februārī, kad tiks aizvadītas piecas otrās kārtas spēles. Sacensības sāksies pulksten 14:00 un norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra sporta zāles Nr. 2.,3. Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Liepājas pilsētas čempionāts telpu futbolā (30. janvāris):

„V.O.V.A." – „UPTK" 2:1
„Ezermala" – „KV/LP" 2:6
„Martens" – „Nīca" 0:7
„Rajoņiki" – „Tosmare" 1:13
„SLV PLUSS" – „Olymp Sport" 5:2

Spēļu kalendārs (6. februāris):

14:00 "Medze" - "SLV PLUSS"
15:00 "KV&LP" - "Rajoņiki"
16:00 "Tosmare" - "Ezermala"
17:00 "UPTK" - "Olymp Sport"
18:00 "V.O.V.A." - "Grobiņa"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV