Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Aizritējis Latvijas čempionāts grieķu-romiešu un brīvajā cīņā pieaugušajiem

Mārtiņš Kozlovskis, 02.02.2011. 11:05

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 29. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Latvijas čempionāts grieķu-romiešu un brīvajā cīņā pieaugušajiem. Kopumā sacensībās startēja sportisti no visas Latvijas un vairākās svara kategorijās augstvērtīgus rezultātus sasniedza arī liepājnieki.

Grieķu-romiešu cīņas treneris Viktors Livdāns īpaši atzīmēja Māra Štāla izcīnīto 2.vietu svara kategorijā līdz 60 kg, jo finālcīņā viņam pretiniekos bija daudzkārtējais Latvijas čempions Andrejs Zjatkovs. Tāpēc treneris saka, ka šoreiz viņa audzēknis godam ir zaudējis finālcīņā tikai ar rezultātu 0:1.

Varbūt tika gaidīts labāks rezultāts no Jāņa Rēriha un Kristapa Kalnakārkļa, kuriem šogad ieplānots piedalīties Eiropas pieaugušo čempionātā, bet attaisnojumam jāpiebilst, ka abi cīkstoņi šajā čempionātā necīnījās savās svara kategorijās, bet par vienu augstāk. Šoreiz viņiem nebija uzdevums uzvarēt, bet krāt cīņu pieredzi un sevi pilnveidot. Brīvajā cīņā augstāko rezultātu sasniedza sieviešu dzimtas pārstāve Jekaterina Bibika, kura brīvajā cīņā svara kategorijā līdz 55 kg izcīnīja augsto 3. vietu.

Liepājas Kompleksās sporta skolas audzēkņu rezultāti:

Grieķu-romiešu cīņā

2. vieta Māris Štāls 60 kg
5. vieta Matīss Ozols 66 kg
3. vieta Arturs Jaunsleinis 74 kg
5. vieta Kristaps Kalnakārklis 74 kg
3. vieta Jānis Rērihs 84 kg
5. vieta Kristaps Mitins 96 kg

Brīvajā cīņā:

3. vieta Jekaterina Bibika 55 kg

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV