Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Laika apstākļi ietekmē ziemas autosprinta norisi

Viesturs Saukāns, 04.02.2011. 14:16

Spēcīgais atkusnis ietekmējis Latvijas autosprinta čempionāta reģionu kausu norisi – atcelts Kurzemes reģiona kausa izcīņas ceturtais posms, kas bija paredzēts rīt, 5. februārī, Kuldīgas pusē. Savukārt Centra reģiona kausa izcīņas trešais posms rīt notiks, kā plānots iepriekš. Atcelts arī Vidzemes reģiona kausa posms Smiltenē, kas gan netiktu vērtēts Latvijas čempionāta ieskaitē.

Tātad vienīgās ziemas autosprinta sacensības norisināsies rīt, 5. februārī, sporta kompleksā 333. Centra reģiona kauss ilgstoši saglabā intrigu Latvijas čempionātā, jo, ja čempionāta Vidzemes kausa ieskaites posmi jau aizvadīti, bet Kurzemes reģionā atlicis vēl viens, tad Centrā notikuši tikai divi no plānotajiem četriem posmiem. Intriga divkārša, jo, pirmkārt, jānoskaidro tie sportisti, kuri būs kvalificējušies Latvijas čempionāta finālam, aizvadot obligātos trīs posms kādā no reģionu kausiem. Otrkārt, jānoskaidro Centra reģiona līderi un to punktu skaits kopvērtējumā, dodoties cīņā ar citu reģionu braucējiem lielajā finālā. Finālsacīkstē, kuras norises vieta un laiks vēl tiks precizēts, atkarībā no laika apstākļiem, tiks izspēlēts dubults čempionāta posma punktu skaits.

Centra reģiona kausā līderi pirms trešā posma ir Kristaps Daģis (aizmugures piedziņa), Vilmārs Krivads (priekšpiedziņa) un Kārlis Nebars un Māris Zālītis, kuriem vienāds punktu skaits pilnpiedziņas klasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV