Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Aizvadīts Vingrošanas festivāls visai ģimenei

Maija Trikule, 07.02.2011. 13:45

Ar olimpisko čempionu un ielu vingrotāju dalību sestdien, 5. februārī, t/c Spice notika Vingrošanas festivāls visai ģimenei, kura laikā apmeklētāji varēja vērot Latvijas vingrošanas izlases un ielu vingrotāju šovu, Parkour profesionāļus, kā arī paši izmēģināt spēkus vingrošanā.
Aizvadīts Vingrošanas festivāls visai ģimenei

Galerijas:

Vingrošanas festivāla visai ģimenei ietvaros t/c Spice sadarbībā ar Vingrošanas Olimpisko centru visas dienas garumā notika daudzveidīga vingrotāju šova programma.

Pasākuma apmeklētājus pārteidza olimpiskais čempions Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions Jevgēņijs Saproņenko, ielu vingrotāji, par kuru talantu un sportisko formu varēja pārliecināties pērn TV ekrānos vērojot šovu Zelta talanti, kā arī Parkour (vingrošana ar lēcieniem austrumu stilā) profesionāļi. Klātienē viesi varēja vērot arī Mini čempionātu, kurā ielu vingrotāji mērojās spēkiem cīņā par Spicākā vingrotāja titulu un t/c Spice dāvanu karti 50 LS vērtībā.

Sacensību dalībnieku vērtētāji – aktīva dzīvesveida piekritēji - mūziķi Markuss Riva, Andris Kivičš, TV seja Anna Rozīte, Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš un šķēpmetējs - Atēnu olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Vadims Vasiļevskis arī paši izmēģināja vingrošanas rīkus un dalījās savā sportošanas pieredzē.

Arī festivāla apmeklētāji varēja iesaistīties sacensībās – mazie dalībnieki izmēgināja vingrošanas atrakcijas un lēkāja pa batutiem, bet lielie – piedalījās improvizētās ielu vingrošanas sacensībās.

Pasākumu vadīja grupas Gain Fast solists un vingrošanas entuziasts Kaspars Zlidnis.

Skaistākos mirkļus no festivāla varat vērot video:

http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=sygyC9GtaHs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV