Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Aizvadīts Latvijas Frisbija čempionāta Rīgas posms

Dainis Jakovels, 08.02.2011. 14:38

6. februārī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, norisinājās Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2010/2011 ceturtā posma spēles vīriešu grupā. Joprojām bez zaudējumiem cīnās pērnā gada čempioni „Hardcore Ultimate" (Rīga), kas spēja gūt svarīgas uzvaras pret sīvākajiem pretiniekiem čempionāta kopvērtējumā – „Flying Worms" (Ventspils) un „Wild Things" (Salaspils).
Aizvadīts Latvijas Frisbija čempionāta Rīgas posms

„Hardcore Ultimate" un „Flying Worms" spēles sākumā rīdzinieki izvirzījās vadībā ar rezultātu 4:0, tomēr turpinājumā ventspilnieki spēja atgūties, samazinot šo pārsvaru līdz minimumam (6:5). Puslaiku „Hardcore Ultimate" noslēdza ar +2 (7:5). Otrajā cēlienā tika nostiprināts iegūtais pārsvars, svinēta uzvara ar rezultātu 13:10. Otrajā spēlē rīdziniekiem pretī stājās „Wild Things", kas sākumā spēja izvirzīties vadībā ar rezultātu 2:0. Cīņas turpinājumā vadības groži vairakkārt mainījās, līdz spēles beigās divu punktu pārsvars (11:9) bija jau „Hardcore Ultimate". Salaspilieši spēja izlīdzināt rezultātu, tomēr izskaņā precīzāk nospēlēja rīdzinieki, uzvarot – 13:11. Arī trešajā dienas spēlē „Ultimate Decision RTU" (Rīga) čempioniem sagādāja nopietnu pretestību, kas pēc neveiksmīga spēles sākuma spēja atgūties un samazināt „Hardcore Ultimate" pārsvaru līdz minimumam (6:5). Intriga vēl saglabājās līdz rezultātam 8:7, tomēr spēles beigu daļā pieredze ņēma virsroku – „Hardcore Ultimate" izcīnīja trešo uzvaru (12:7) un nostiprināja līderpozīcijas čempionāta kopvērtējumā.

Sīva cīkstēšanās norisinājās arī starp „Ultimate Decision" (Rīga) un „Outlawz" (Ogre) komandām, kur pirmais puslaiks noritēja punkts punktā, to veiksmīgāk noslēdza ogrēnieši – 7:6. Tālākā spēles gaitā rīdzinieki spēja pārņemt iniciatīvu, izvirzīties vadībā un svinēt uzvaru ar rezultātu 12:10.

Cīņā par pirmo uzvaru čempionāta devās „ViA Valmiera" (Valmiera) un „Kombinācija" (Ogre). Spēle noritēja punkts punktā, pārmaiņus vadību pārņemot te vienai, te otrai komandai, spēles izskaņā rezultāts uz tablo vēstīja 12:12. Pēdējā punkta izspēlē katrai komandai bija iespēja gūt uzvaras punktu, šoreiz veiksmīgāki izrādījās ogrēnieši (13:12).

Nākamā Latvijas Frisbija čempionāta telpās sabraukuma spēles norisināsies 12. februārī Ogrē sieviešu grupai un 27. februārī Valmierā vīriešu grupai.

Vairāk informācijas par čempionāta norisi un rezultātiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā www.frisbee.lv.

6. februāra Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2010/2011 spēļu rezultāti:

Outlawz 13:6 Kombinācija
Ultimate Decision 6:13 Flying Worms
ViA Valmiera 12:13 Kombinācija
Ultimate Decision 12:10 Outlawz
Hardcore Ultimate 13:10 Flying Worms
Wild Things 13:2 Kombinācija
Outlawz 13:4 ViA Valmiera
Hardcore Ultimate 13:11 Wild Things
Ultimate Decision RTU 10:13 Ultimate Decision
ViA Valmiera 5:13 Butterflies
Ultimate Decision RTU 7:12 Hardcore Ultimate
Wild Things 13:4 Butterflies

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV