Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Svētdien turpināsies Zaķusalas autosprinta kauss

Viesturs Saukāns, 09.02.2011. 10:03

Svētdien, 13. februārī Rīgā, Zaķusalas autotrasē turpināsies Zaķusalas kausa izcīņa ziemas autosprintā – seriāls, kurā var piedalīties jebkurš autovadītājs ar savu ielas satiksmei atbilstošo automobili. Svētdien tiks aizvadīts seriāla otrais posms, savukārt pirmajā sacīkstē uzvaras guva Kaspars Lielmežs (priekšpiedziņa), Kārlis Nebars (pilnpiedziņa) un Jānis Apsītis (aizmugures piedziņa).
Svētdien turpināsies Zaķusalas autosprinta kauss

Šo svētdien otrais posms startēs pl.10:00, taču reģistrācija, tehniskā komisija un citas formalitātes tiks kārtotas jau no 8:00. Dalībnieki sacīkstei var pieteikties svētdien trasē. Zaķusalas trase ir ātra un interesanta, savukārt gaidāmais sals nostiprinās trases segumu, tāpēc sportistus gaida aizraujošas cīņas ziemas aplī.

Pirmajā posmā, kas norisinājās pirms pāris nedēļām, divu braucienu summā priekšpiedziņas klasē uzvarēja Kaspars Lielmežs, aiz sevis atstājot standartauto cīņās pieredzējušo Armandu Cīrulnieku, kā arī Edgaru Kokorišu. Pilnpiedziņas klasē savu meistarību nodemonstrēja viens no Latvijas vadošajiem standartauto cīņu braucējiem Kārlis Nebars, kā arī Tālis Baranovskis – abiem pēc diviem braucieniem bija vienāds punktu skaits, bet Kārļa uzvara otrajā braucienā izšķīra strīdu par uzvaru Nebara labā. Trešā vieta – Mārtiņam Mozgim. Aizmugures piedziņas klasē ar vienādu punktu skaitu sacīksti vadībā noslēdza Jānis Apsītis un Normunds Orlovs, bet Apsīša uzvara otrajā braucienā deva uzvaru arī posma kopvērtējumā. Trešais – Mareks Pelsis.

Paredzams, ka Zaķusalas kausa izcīņa notiks četros posmos, tāpēc, pat uzsākot cīņu no otrās sacīkstes, pastāv iespēja cīnīties par augstu vietu arī kausa izcīņas kopvērtējumā. Plašāka informācija un dokumenti atrodami mājas lapā www.aaczakusala.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV