Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Mārtiņu Morozu apbalvo Diseldorfā

LŪMSF preses dienests, 10.02.2011. 17:22

Pagājušās nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Diseldorfā tika godināti ADAC International čempionāta ūdens motosportā aizvadītās sezonas sportisti. Apbalvošana notika pasaules lielākās jahtu un kuteru izstādes norises ietvaros, kurā piedalījās arī Liepājas ūdens motosportists, UPB Energy komandas pārstāvis Mārtiņš Morozs.
Mārtiņu Morozu apbalvo Diseldorfā

2010.gada sezonā startējot visos čempionāta posmos Formula ADAC Master klasē, Mārtiņš izcīnīja godpilno trešo vietu. Sezona patiešām bija ļoti spraiga un notikumiem bagāta. Nācās piedzīvot pirmās uzvaras divos no posmiem, gan izstāšanos no sacensībām tehnisku problēmu dēļ. Kopvērtējuma ieskaitei visu sezonu cītīgi tika krāti punkti, un tikai pēdējā posma laikā, kas norisinājās Berlīnē, izdevās gūt pārliecinošu uzvaru visos trīs braucienos, kas ļāva Mārtiņam kopvērtējumā nokļūt uz goda pjedestāla un saņemt bronzas medaļu.

2011.gada sezona tuvojas un tā solās būt vēl spraigāka un aizraujošāka nekā aizvadītā, jo Vācijas ADAC International čempionātā ir plānoti septiņi sacensību posmi. Turklāt paralēli tiem notiks pasaules čempionāts F-4S klasē, kur paredzēti četri posmi, kas norisināsies Francijā, Vācijā, Zviedrijā un Latvijā. Savukārt Eiropas čempionāts notiks Polijā.

Jāatzīst, ka visi minētie sasniegumi nebūtu bijuši iespējami bez UPB Energy komandas un citu atbalstītāju palīdzības.

www.lumsf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV