Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē tiek dots starts Liepājas pilsētas basketbola čempionātam

Mārtiņš Kozlovskis, 11.02.2011. 11:19

Šajā nedēļas nogalē, 12. un 13. februārī, sāksies 2011. gada Liepājas pilsētas čempionāts basketbolā, kurā kopumā startēs 11 komandas, kas ir par vienību vairāk nekā iepriekšējos gados. Arī šogad spēles norisināsies Liepājas Olimpiskajā centrā.

Šā gada čempionāts sāksies 12. februārī ar „LSSS 3" un „Red Sun Buffet" komandu savstarpējo spēli. Interesanti, ka bufetes komandas sastāvā ir pieteikti arī tādi labi zināmi basketbolisti kā Vairis Pusaudzis un Klāvs Ansons.

Šis čempionāts solās būt interesants ne tikai no dalībnieku skaita viedokļa, bet arī no komandu komplektācijas. Ja iepriekšējos čempionātos komandas lielā mērā bija saspēlējušas kopā jau vairākus gadus, tad šogad vairāku vienību sastāvi ir krietni vien pamainījušies. Vēl bez pieminētajiem un labi zināmajiem Red Sun Buffet spēlētājiem šogad čempionātā startēs vēl nesenais Latvijas Nacionālās vīriešu izlases spēlētājs Artūrs Štālbergs, kurš kopā ar otro „Lauvas" treneri Kasparu Mājenieku un „Lauvas" menedžeri Igoru Kuzņecovu ir nodibinājuši tādu blici kā „Petrol Coupons".

Šogad čempionāts būs pārstāvēts ar veselām trijām sporta skolas komandām, bet pārsvarā tajās startēs gados jaunāki basketbolisti, kuriem cīņas pret gados vecākiem pretiniekiem būs kā lieliska pieredze jaunatnes basketbola līgas spēlēs. Vēl interesanta un nepazīstama varētu būt komanda „Liepājas Hits", kuriem šī būs debija čempionātā. Ar komandas sastāviem ir iespējams iepazīties sadaļā /Komandas/.

Uz doto brīdi kalendārs ir zināms tikai šīs nedēļas nogalei, taču laika gaitā būs zināmas arī nākošās cīņas. Kopumā regulārajā čempionātā tiks aizvadītas 10 spēļu kārtas jeb 55 spēles un plānots, ka čempionāts norisināsies līdz pat aprīļa beigām. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies astoņas labākas regulārā čempionāta komandas, kuras pēc tam aizvadīs arī visas fināla cīņas.

Liepājas pilsētas basketbola čempionāta dalībnieki:

LSSS1, LSSS2, LSSS3, Interspiro, Ģeodēzists.LV, Red Sun Buffet, Pāvilostas novads Vērgale/Duna, Petrol Coupons, RM Siltums, Kraukļi/Liepājas Papīrs, Liepājas Hits.

Spēļu kalendārs (12. februāris):

12:00 LSSS 3 - Red Sun Buffet (sporta zāle Nr. 4)
13:00 LSSS 2 - Interspiro (sporta zāle Nr. 1)
13:30 Ģeodēzists.LV - Petrol Coupons (sporta zāle Nr. 4)
14:30 Kraukļi - LSSS 1 (sporta zāle Nr. 1)

Spēļu kalendārs (13. februāris):

11:00 Red Sun Buffet - Ģeodēzists.LV
12:30 Kraukļi/Liepājas Papīrs - Liepājas Hīts
14:00 Pāvilostas novads Vērgale/Duna - RM Siltums

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV