Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājā noslēdzies galda hokeja mini turnīrs

Mārtiņš Kozlovskis, 16.02.2011. 12:48

Otrdien, 15. februārī, Liepājas Olimpiskā centra 2. stāva vestibilā norisinājās pirmais 2011. gada turnīrs galda hokejā. Par pirmā posma uzvarētāju kļuva Mārtiņš Kalnītis, kurš finālā sīvā cīņā ar rezultātu 2:1 pārspēja Raimondu Skudrovski.
Liepājā noslēdzies galda hokeja mini turnīrs

Kopumā pirmajā 2011. gada galda hokeja mini turnīrā startēja 11 dalībnieki. Par nelielu pārsteigumu parūpējās Raimonds Skudrovskis, kurš uzvaras izcīnīja ne tikai priekšsacīkstēs, bet arī ceturtdaļfināla spēlē ļoti pārliecinoši ar rezultātu 4:1 pārspēja iepriekšējā pusgada kopvērtējuma uzvarētāju Aigaru Kalnīti.

Pēc tam pusfināla cīņā sekoja uzvara arī pār Rolandu Skudrovski (4:3), taču Raimonda uzvaru sērija pārtrūka finālā. Tajā Raimondam pretim stājās Aigara brālis Mārtiņš Kalnītis, kurš sīvā cīņā revanšējās par brāļa zaudējumu ar rezultātu 1:2, tādējādi triumfējot pirmajā 2011. gada mini turnīrā.

Savukārt, cīņā par 3. vietu starp Rolandu Skudrovski un Uldi Dobeli bija nepieciešams papildlaiks. Tajā nedaudz vairāk veiksme uzsmaidīja Rolandam, kurš beigu beigās izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Līdz ar to, pirmais posms ir noslēdzies ar itin pārsteidzošiem galarezultātiem, kas sola interesantas cīņas arī turpmāk. Otrais posms norisināsies tieši pēc nedēļas, 22. februārī pulksten 18:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra 2. stāva vestibils.

Galda hokeja mini turnīra pirmā posma rezultāti:

1.vieta Mārtiņš Kalnītis
2.vieta Raimonds Skudrovskis
3.vieta Rolands Skudrovskis
4.vieta Uldis Dobelis
5.vieta Aigars Kalnītis
6.vieta Atvars Gūža
7.vieta Madars Gurejevs
8.vieta Roberts Dembskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV