Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Cēsu pusē jauns rallijs-sprints „Slātava 2011"

Dace Janova, 17.02.2011. 11:05

Pēc vairāku gadu pārtraukuma marta vidū Cēsu pusē atgriežas rallijs, pagaidām kā rallija-sprinta "Slātava 2011" sacensības, kas būs pārbaudes posms 2012. gada Cēsu rallijam. Tas norisināsies no 11. līdz 12. martam. Te gūtie rezultāti tiks ieskaitīti kā Latvijas rallijsprinta čempionāta 2.posms.
Cēsu pusē jauns rallijs-sprints „Slātava 2011"

Jaunā rallija-sprinta norises vieta ir Vecpiebalga un, pateicoties tās vēsturiskajam nosaukumam, pie tā ir ticis arī rallijs-sprints „Slātava 2011".

Sacensību trases kopējais garums sasniegs 130 kilometrus. Sportistiem tiks piedāvāti astoņi ātrumposmi (četri pa divām reizēm), no kuriem garākais būs 10 km garš.

Daļa no trases savulaik ir bijusi iekļauta arī Cēsu rallija sastāva, bet ziemā šie ātrumposmi vēl nekad nav braukti.

Cīņa „Slātavā" notiks 6 ieskaites klasēs, kā arī ROAD disciplīnā, atbilstoši Latvijas atklātā ralljsprinta čempionāta nolikumam.

Atgādinām, ka 4WD+, 2WD Open un 4WD Open klasēs būs atļauts izmantot arī sporta radžotās riepas.

„Slātavas" organizatori cer, ka ziema Vecpiebalgas apkārtnē 11.-12.martā vēl nebūs atkāpusies un sportisti varēs izmantos piedāvāto iespēju izbaudīt pēdējās šīs ziemas trases.

Pieteikumi dalībai sacensībās jau tiek pieņemti, rallija – sprinta „Slātava 2011" oficiālā informācija pieejama www.autosport.lv un www.4rati.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV