Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Battery Superkauss" meiteņu konkurss noslēdzies

Superkauss, 21.02.2011. 13:42

Nedēļas nogalē modeļu aģentūras "Vocatio" telpās notika aizraujošs pasākums – „Battery Superkauss" meiteņu atlase. Paldies visizturīgākajām un drosmīgākajām, kas nenobijās un īsti ziemīgā sestdienas pēcpusdienā ieradās uz šo pasākumu, jo meitenes bija braukušas gan no Liepājas, gan Cēsīm, gan Jelgavas un Ventspils, gan Gulbenes, kas vēlreiz pierādīja, ka Superkausu mīl visās Latvijas malās un attālums nav šķērslis.
„Battery Superkauss" meiteņu konkurss noslēdzies

Bija fotosesijas uz motocikliem, bija filmēšanās un improvizēta Superkauss saukļu izdejošana, bija meiteņu asprātības un radošuma pārbaude, atbildot uz āķīgiem jautājumiem. Redzējām gan špagatus, gan karstasinīgus deju soļus, dzirdējām arī talantīgi izpildītas dziesmas un vēl dažnedažādākās "bombas".

Jutām, ka meitenes ir godam gatavojušās šim pasākumam. Jutām, ka meitenes tiešām mīl motokrosu un ekstrēmas lietas un ir gatavas kārtīgi iekurināt Superkauss 2011.gada sezonu un padarīt to par savu un arī Superkauss līdzjutēju un sportistu aizraujošāko piedzīvojumu!

Ne velti uz jautājumu, ko tu gribētu saņemt kā dāvanu Sieviešu dienā bez tradicionālajiem ziediem un saldumiem dažas meitenes gribētu saņemt kādu motokrosistu muzikālu veltījumu vai puišu dāvinātu lēcienu ar gumiju. Puiši, lieciet aiz auss šīs idejas – 8.marts tuvojas! Un vēl – meitenes ir sajūsmā ne tikai par motokrosu, Superkausu un ekstrēmām lietām, viņas ir sajūsmā arī par pašiem motokrosa pilotiem! Viens no žūrijas dalībniekiem, daudzkārtējs Latvijas čempions motokrosā, Dāvis Līvs bija īsts džentelmenis un apsolīja izvizināt ar savu mocīti visas konkursantes 8.maijā, Kandavas Superkauss pirmā posma ietvaros.

Meitenes arī lieliski parādīja savu radošumu un spēju rast asprātīgas atbildes uz žūrijas jautājumiem un izdomāt visneparastākos un skanīgākos saukļus, kā piemēram "Ātrums. Azarts. Brīvība", "Esi jaudīgs – piedalies Superkausā!", "Superkauss – Tava labākā atpūta", "Superkauss – tas būs tieši priekš Tevis!" utt., kas noteikti arī tiks iekļauti meiteņu dejās un šovos šīs vasaras „Battery Superkauss" sacensību laikā.

Kā iepriekš ziņots, konkursa uzvarētājām tiks piedāvāti sadarbības nosacījumi ar „Battery Superkauss" uz 2011.gada motokrosa sezonas laiku un viņas varēs piedalīties interesantos un piedzīvojumiem bagātos motokrosa un citu sporta veidu pasākumos gan sacensību laikā, gan promotēšanas pasākumos, gan apbalvošanas ceremonijās, filmēties, fotografēties, tikties ar motokrosa faniem un atbalstītājiem, kā arī piedalīties citās vienreizējās aktivitātēs!
Paldies Solo race par Kawasaki motocikliem!

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 24.februārī.

www.superkauss.lv
www.twitter.com/superksuss
http://www.facebook.com/SupercupLV

Foto: Juris Zariņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV