Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

FIM Pasaules čempionātā MX1/MX2 Latviju pārstāvēs četri dalībnieki

Kaspars Kuļikovs, 22.02.2011. 09:41

"YouthStream" sadarbībā ar Starptautisko Motosporta federāciju (FIM) paziņo apstiprināto sportistu sastāvu dalībai FIM Pasaules čempionātam motokrosā MX1 un MX2 klasēs 2011.gada sezonā. Pirmās pasaules čempionāta sacensības paredzētas Bulgārijā, Sevlievo trasē 8.un 9.aprīlī.
FIM Pasaules čempionātā MX1/MX2 Latviju pārstāvēs četri dalībnieki

„Esam gandarīti, ka "YouthStream" apstiprinājusi visus piecus pieteiktos Latvijas motosportistus pasaules spēcīgākajam motokrosa seriālam," saka Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) ģenerālsekretāre Ņina Birjukova. Šogad dalībai tika pieteikti Ivo Šteinbergs un Augusts Justs MX1 klasē un Matīss Karro, Roberts Justs un amerikāņu izcelsmes sportists Michael Thacker MX2 klasē, kurš startēs vienā komandā ar Ivo Šteinbergu ar LaMSF izdoto FIM licenci.

Līdz ar to arī zināmi visu dalībnieku spēkrati un komandas, kuras pārstāvēs Latvijas sportisti. Matīss Karro MX2 klasē pārstāvēs MVR-D Honda komandu, Augusts ar Robertu Justi – Latvia Elkšni Honda komandu, savukārt Ivo Šteinbergs ar Michael Thacker augstākminēto Teksasas IST T.I.S.C.O Racing komandu.

Atbilstoši FIM izstrādātajai procedūrai 60 dienas pirms pirmā pasaules čempionāta posma tiek paziņoti apstiprinātie dalībnieki. Tālāk 15 dienas pirms katriem nākošajiem posmiem federācijas un komandas var mainīt dalībniekus, izejot no faktiskās tā brīža situācijas ar sportistiem, bet saraksti tiks publicēti 3 - 5 dienas pirms sacensībām. Atgādinām, ka Latvijas Grand Prix šogad paredzēts 15.- 17.jūlijā Ķegumā. Savukārt 2014.gadā Latvijā paredzēts Pasaules Nāciju kauss motokrosā, kuram sagatavošanās darbus Latvija uzsākusi jau šogad.

Sīkāka informācija par Grand Prix of Latvia , Ķegumā pieejama http://www.mx1latvia.lv/

Foto: www.mxfotografie.nl, Eric Sandra

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV