Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Liepājā noslēdzies galda hokeja otrais mini turnīrs

Mārtiņš Kozlovskis, 23.02.2011. 11:02

Otrdien, 22. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā noslēdzās otrais galda hokeja mini turnīrs par kura uzvarētāju kļuva Denijs Brūveris, kurš pirmajā posmā nepiedalījās. Kopumā otrajā posmā piedalījās deviņi dalībnieki.
Liepājā noslēdzies galda hokeja otrais mini turnīrs

Interesanti, ka jau otro posmu pēc kārtas ceturtdaļfinālā savā starpā tikās iepriekšējā pusgada uzvarētājs Aigars Kalnītis un pēdējā laikā labi spēlējošais Raimonds Skudrovskis. Turklāt, arī šoreiz labāks bija Skudrovskis, kurš ar identisku rezultātu 4:1 pārspēja savu pretinieku un kvalificējās pusfinālam.

Pusfināla spēlē ar tādu pašu rezultātu (4:1) Raimonds pārspēja Uldi Dobeli, bet Denijs Brūveris ar 3:1 uzvarēja Madaru Gurejevu. Spēlē par 3. vietu atkal nepaveicās Uldim Dobelim, kurš papildlaikā piekāpās Madaram Gurejevam ar rezultātu 2:3. Savukārt, fināla spēlē Denijs Brūveris triumfēja ar rezultātu 3:1, tādējādi kļūstot par otrā posma uzvarētāju.

Atgādinām, ka nākošais posms norisināsies jau pēc nedēļas 1. martā pulksten 18:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra 2. stāva vestibils.

Galda hokeja 2. posma rezultāti:

1.Denijs Brūveris
2.Raimonds Skudrovskis
3.Madars Gurejevs
4.Uldis Dobelis
5.Rolands Skudrovskis
6.Toms Penezis

Kopvērtējums pēc diviem posmiem:

1.Raimonds Skudrovskis 16 punkti
2.Rolands Skudrovskis 12 punkti
3.Uldis Dobelis 12 punkti
4.Mārtiņš Kalnītis 10 punkti
5.Denijs Brūveris 10 punkti
6.Madars Gurejevs 10 punkti

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV