Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

FK „Kurši" sezona ir beigusies

Mārtiņš Kozlovskis, 28.02.2011. 16:52

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas divas astotdaļfināla spēles Latvijas florbola čempionātā. Diemžēl divus zaudējumus piedzīvoja FK „Kurši", kuri atzina „Ulbroka" komandas pārākumu, tādējādi sezona liepājniekiem ir beigusies.

Atgādinām, ka Liepājā tika aizvadīta trešā un ceturtā astotdaļfināla spēle starp abām komandām. Pirmās divas spēles tika aizvadītas Ulbrokā un tās izvērtās par īstu trilleri. Pirmajā spēlē papildlaikā triumfēja mājinieki ar rezultātu 6:5, taču dienu vēlāk otrajā spēlē bija nepieciešami pat pēcspēles metieni. Tajos meistarīgāki un veiksmīgāki izrādījās „Kurši", revanšējoties ar identisku rezultātu 6:5. Zīmīgi, ka mājinieki otrajā spēlē izlīdzinājumu panāca tikai pamatlaika pēdējā sekundē!

Šoreiz mājas sienas „Kuršiem" nedeva vēlamo rezultātu, jo komanda piedzīvoja zaudējumus abās spēlēs. Vispirms, sestdien „Kurši" kapitulēja ar rezultātu 3:7, taču dienu vēlāk vēlreiz tika atzīts viesu pārākums ar rezultātu 6:11.

Diemžēl šie divi zaudējumi liepājniekiem aizvēra durvis uz ceturtdaļfinālu un „Ulbroka" triumfēja visā sērijā ar 3:1. Līdz ar to, liepājniekiem šī sezona ir beigusies un komanda ir spiesta doties atpūtā nedaudz agrāk.

Uzskatīt sezonu par veiksmīgu nevar, taču nekas katastrofāls arī nav noticis. Komanda joprojām turpinās spēlēt Latvijas florbola čempionāta virslīgā arī nākošajā sezonā un ar izņēmumiem komandai ir pa spēkam uzveikt jebkuru pretinieku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV