Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Latvijas Frisbija čempionāts no Valmieras pārceļas uz Ogri

Dainis Jakovels, 01.03.2011. 18:02

27. februārī Valmierā Vidzemes olimpiskajā centrā notika piektās kārtas spēles Latvijas Frisbija čempionātā telpās 2010/2011 vīriešu grupā. Dienas atklāšanas spēlē tikās „Ultimate Decision RTU" (Rīga) un „Kombinācija" (Ogre), rīdzinieki bija pārāki ar rezultātu 13:7.
Latvijas Frisbija čempionāts no Valmieras pārceļas uz Ogri

Sīvākā cīņa izvērtās mājinieku „ViA Valmiera" un „Butterflies" (Salaspils) starpā – spēle noritēja punkts punktā, tomēr izskaņā pārāki bija taurenīši – 13:9. Otru savstarpējo spēli aizvadīja arī abas Salaspils vienības „Wild Things" un „Butterflies", arī šoreiz pārāki bija mežoņi – 13:8.

Nedēļu iepriekš, 19. februārī, Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, tikās divas galvaspilsētas komandas „Hardcore Ultimate" un „Ultimate Decision RTU". Pirmais puslaiks noritēja punkts punktā, ko ar punkta pārsvaru varēja noslēgt RTU puiši, tomēr kļūdu metienā zonā izmantoja hardkorieši un devās pārtraukumā ar sev labvēlīgu rezultātu – 7:6. Spēles turpinājumā bija vērojama līdzīga cīkstēšanās, izskaņā atkal virsroku ņēma pieredze – „Hardcore Ultimate" uzvara ar rezultātu 13:11.

Nākamās Latvijas Frisbija čempionāta spēles notiks 5. martā Ogrē. Sieviešu grupas komandas tiksies Ogres 1. Vidusskolas sporta hallē, lai aizvadītu pēdējā sabraukuma spēles. Dienas galvenā cīņa gaidāma starp „Moments" (Ogre) un „KCN Rīga" komandām, kas joprojām cīnās bez zaudējumiem, visticamāk šajā duelī izšķirsies, kura komanda sezonas apļa spēles noslēgs pirmajā vietā. Citā dienas spēlē tiksies „Deja Vu" (Salaspils) un „Hands Up" (Ventspils) komandas – pašlaik dala trešo vietu kopvērtējuma tabulā. Lūkosim, ko rādīs starptautiskā frisbija turnīra „Rīgas Rudens 2010" uzvarētājas „SalsaPils" (Salapils), kas sezonās sākumā rādīja nepārliecinošu sniegumu, piekāpjoties abām pašreizējās čempionāta līdervienībām. Pēc savām pirmajām uzvarām sezonā noteikti tieksies arī „Ultimate Decision RTU" (Rīga), „ViA Valmiera" un „TIETO BEES" (Ogre).

Tajā pašā dienā, Ogres stadiona hallē, spēkiem mērosies arī vīriešu frisbija komandas. Pirmajā spēlē, 10:00, čempionāta līdervienība „Hardcore Ultimate" (Rīga) tiksies ar „ViA Valmiera" komandu. Sīvas cīņas varētu būt gaidāmas „Outlawz" (Ogre) un „Butterflies" (Salaspils), kā arī „Ultimate Decision RTU" (Rīga) un „Butterflies" (Salaspils) dueļos. Dienas pēdējā spēlē „ViA Valmiera" centīsies revanšēties ogrēniešiem „Kombinācija" par zaudējumu 6. februārī Rīgā spēles izskaņā – 12:13.

Vairāk informācijas par Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2010/2011 rezultātiem un spēļu grafikiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā www.frisbee.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV