Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Turpinās cīņas Liepājas pilsētas basketbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 04.03.2011. 15:26

Šajā nedēļas nogalē, 5. un 6. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas kārtējās spēles Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Kopumā sestdien tiks aizvadītas četras spēles, bet svētdien ir gaidāmas divas cīņas.
Turpinās cīņas Liepājas pilsētas basketbola čempionātā

Sestdien pulksten 11:00 laukumā kā pirmie dosies „Liepājas Hits", kuri centīsies izcīnīt savu pirmo uzvaru čempionātā, tiekoties ar spēcīgo „LSSS 1" komandu. Uzreiz pēc tam spēkiem mērosies „Vērgale/Duna" un „Kraukļi/LP" komandas. Vērgalniekiem šī būs tikai otrā spēle čempionātā, turpretim „Kraukļiem" jau ceturtā cīņa.

Interesanta un spraiga solās būt trešā cīņa starp „Interspiro" un „Red Sun Buffet" komandām. Objektīvi skatoties sastāva ziņā šīs abas komandas ir pašas spēcīgākās šajā čempionātā, taču visu noteiks nevis „uzvārdi", bet gan pati spēle.

Dienas pēdējā mačā laukumā izies pašreizējie čempionāta līderi „RM Siltums" un „Ģeodēzists.LV", kuri pēdējos gados regulāri ir bijuši starp trijām spēcīgākajām komandām. Līdz ar to, arī šī cīņa solās būt spraiga un interesanta.

Savukārt, svētdien tiks aizvadītas divas spēles. Pirmajā no tām pulksten 15:00 „Petrol Coupons" ar Artūru Štālbergu un Igoru Kuzņecovu priekšgalā spēkosies ar Vaira Pusaudža un Klāva Ansona pārstāvēto „Red Sun Buffet". Taču dienas noslēgumā „LSSS 3" centīsies pārsteigt un izcīnīt savu pirmo uzvaru, mērojoties spēkiem ar „Ģeodēzists.LV" komandu.

Spēļu kalendārs (5. marts):

11:00 Liepajas Hits - LSSS 1
12:30 Vērgale/Duna - Kraukļi/LP
14:00 Interspiro - Red Sun Buffet
15:30 RM Siltums - Ģeodēzists.LV

Spēļu kalendārs (6. marts):

15:00 Petrol Coupons - Red Sun Buffet
16:30 LSSS 3 - Ģeodēzists.LV

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bezmaksas!

Foto autors M. Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV