Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Aizritējušas Liepājas Atklātās sacensības mini tenisā „Olimpiskās zvaigznītes"

Mārtiņš Kozlovskis, 07.03.2011. 12:06

Sestdien, 5. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Liepājas Atklātās sacensības mini tenisā „Olimpiskās zvaigznītes". Kopumā sacensībās piedalījās ne mazums jauno censoņu, kuriem bija iespēja sevi apliecināt tenisa laukumos.
Aizritējušas Liepājas Atklātās sacensības mini tenisā „Olimpiskās zvaigznītes"

Šādas sacensības Liepājas Olimpiskajā centrā notika pirmo reizi un tās kopumā pulcēja 20 jaunos dalībniekus. Interesanti, bet lielāks skaits bija tieši meiteņu konkurencē – 11 dalībnieces.

Zēnu konkurencē finālā iekļuva Ralfs Laukagals un Marks Matisons. Fināla cīņā pārāks ar rezultātu 11:8 bija Ralfs Laukagals, tādējādi kļūstot par turnīra uzvarētāju. Mazajā finālā par 3. vietu labāk veicās Dāvidam Špakam, kurš ar identisku rezultātu pārspēja Kārli Vēberu, kuram spraigā cīņā zaudēja apakšgrupas spēlē.

Savukārt, meitenēm finālam kvalificējās Inna Rozga un Anastasija Rižkova. Spraigā cīņā pārāka ar rezultātu 12:10 bija Inna Rozga, tādējādi plūcot uzvaras laurus meiteņu konkurencē. Par posma trešo spēcīgāko tenisisti kļuva Milana Stebļijenko, kura pārspēja Jeļizevetu Suhačovu.

Šāda veida pasākumi ir plānoti arī turpmāk un ļoti iespējams, ka līdzīga veida sacensības tiks sarīkotas arī aprīļa mēnesī.

Liepājas Atklātās sacensības mini tenisā „Olimpiskās zvaigznītes" rezultāti:

Zēni
1. Ralfs Laukagals
2. Marks Matisons
3. Dāvids Špaks
4. Kārlis Vēberis
5. Dāvis Rolis
6. Dāvis Links
7. Herberts Davidaitis
8. Georgijs Abdulajevs
9. Jānis Links

Meitenes
1. Inna Rozga
2. Anastasija Rižkova
3. Milana Stebļijenko
4. Jeļizeveta Suhačova
5. Karolīna Skābe
6. Valērija Višņevska
7. Vera Petrova
8. Evelīna Ķīvīte
9. Žaklīna Aļehnoviča
10. Sanija Lobanova
11. Enija Paula Aploka

Foto autors M. Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV