Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

FUTO Kausa speciālposmā triumfē četras dažādas komandas

Ilona Upeniece, 07.03.2011. 14:46

Aizvadītajā nedēļas nogalē septīto reizi norisinājās „Bērnu futbola attīstības centra" (BFAC) rīkotā turnīra „FUTO Kauss" speciālposms, kurā uzvaras četrās vecuma grupās izcīnīja četras dažādas komandas.
FUTO Kausa speciālposmā triumfē četras dažādas komandas

Vecākajā vecuma grupā (2002.gadā dzimušie jaunieši) par uzvarētājiem kļuva „Šitika Futbola skolas" (ŠFS) audzēkņi, kuri aiz sevis atstāja JDFS „Alberts" un FC „Jūrmala" futbolistus. Par labākajiem spēlētājiem šajā vecuma grupā tika atzīti Deniss Rogovs, Vladislavs Vorančuks (abi ŠFS) un Dāvis Denavs, Nikolass Lasmanis (abi JDFS „Alberts").

2003.gadā dzimušo futbolistu grupā uzvarētāja laurus plūca FS „Metta", kas sīvā cīņā pārspēja FK „Baltika" un „Super Nova" vienības. Labāko spēlētāju trio šajā vecuma grupā veido attiecīgi Valters Briedis, Vadims Rocans un Jurijs Podolevičs.

Par uzvarētājiem 2004.gadā dzimušo jauniešu vecuma grupā kļuva JFC „Skonto" komanda, kamēr FS „Metta Rīga" un JDFS „Alberts" ierindojās attiecīgi otrajā un trešajā vietā. Labāko futbolistu šajā grupā veido divi JFC „Skonto" futbolisti – Šons Tavis un Markus Mamais, kā arī Rolands Straumiņš no „Metta Rīga" un Dāvids Šalkovskis no JDFS „Alberts" komandas.

Šis posms bija īpašs ar to, ka pirmo reizi laukumā devās 2005.gadā dzimušie futbolisti, kuru aizraujošajās cīņās par uzvarētājiem kļuva FK „Baltik" futbolisti, bet otro un trešo vietu attiecīgi izcīnīja FC „Academ" un „Corona Borealis" komandas. Aleksejs Gušča (FC „Academ"), Ģirts Krūmiņš Dambrovskis („Corona Borealis") un FK „Baltik" futbolists Daņiks tika atzīti par labākajiem šajā vecuma grupā.

BFAC pateicas visiem turnīra atbalstītājiem un vecākiem par atbalstu visa posma laikā, un aicina futbola līdzjutējus vēl aktīvāk piedalīties jauno censoņu atbalstīšanā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV