Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Notiks starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā "Baltijas aplis"

Indra Vilde, 11.03.2011. 12:20

12. un 13. martā Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6 b risināsies starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā "Baltijas Aplis". Šogad tās būs piemiņas sacensības, to ilggadējai direktorei un idejas autorei, nopelniem bagātajai mākslas vingrotājai, trenerei Ludmilai Kačkaldai.

Šogad sacensībās piedalīsies vadošās vingrotājas no 13 valstīm: Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Gruzijas, Igaunija, Izraēlas, Krievijas, Lietuvas, Polijas, Portugāles, Somija, Ukraina, Zviedrijas un Latvijas. Pasākums šogad papildināts ar līdz šim nebijušām sacensībām grupu vingrojumos, kuros startēs dalībvalstu izlases vingrotājas. Sacensību laikā līdzdarbosies arī Latvijā pazīstami mākslinieki, sacensību otrajā dienā, vērtējot sportistes un piešķirot titulu "Elegantākā dalībniece". Sacensību oficiālā programma 12.martā - daudzcīņa un plkst.17.00 pasākuma svinīgā atklāšana, savukārt 13.martā sacensības grupu vingrojumos, finālsacensības, paraugdemonstrējumi un cīņa par titulu "Elegantākā dalībniece". Sestdien sacensības, līdz to svinīgajai atklāšanai, iespējams apmeklēt bez maksas.

Sacensības finansiāli atbalsta Rīgas pašvaldība un Latvijas Vingrošanas federācija, tās organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD).

Biļetes cena trīs lati, tās var iegādāties Rīgas Olimpiskajā sporta centrā.

Papildinformācija: Anrijs Lūsis - RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Sporta nodaļas galvenais speciālists, tālr. 67037245

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV