Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Līdz rītdienai Nordea Rīgas maratonam iespējams reģistrēties par zemāko dalības maksu

Inese Ķīkule, 14.03.2011. 16:48

Līdz šīm brīdim Nordea Rīgas maratonam reģistrējušies jau vairāk nekā 3 200 dalībnieku, kas ir par 1 000 vairāk nekā uz šo laika posmu pirms gada. Vēl līdz 15.martam maratonam iespējams reģistrēties par zemāku dalības maksu. Līdz pasākumam atlikušas 10 nedēļas, tādēļ šis ir arī laiks, kad spītējot sniegam, ir pēdējais brīdis sākt gatavoties un plānot treniņus tiem, kuri paredzējuši piedalīties maratona un pusmaratona distancēs.
Līdz rītdienai Nordea Rīgas maratonam iespējams reģistrēties par zemāko dalības maksu

Reģistrētie dalībnieki:

No 3 200 dalībniekiem, ceturtā daļa ir ārzemnieki un ar katru nedēļu pieaug arī dalībvalstu skaits. Līdz šodienai pieteikušies skrējēji no 32 pasaules valstīm. Visvairāk skrējēju pagaidām pieteikušies no Somijas (250), kam seko Vācija (89) un Lielbritānija (76). Plānojam, ka šogad atkārtosim arī pagājušā gada 45 pārstāvēto valstu rekordu.

Interesanti, ka šogad lielāko komandu desmitniekā ir komandas ne tikai no Latvijas, bet arī Somijas un Itālijas. Pārliecinošu pirmo vietu ar 271 dalībnieku ieņem Nordea banka, kuras sastāvā būs pārstāvji vismaz no 5 Eiropas valstīm.

No 2 392 dalībniekiem, kuri pārstāvēs Latviju, visvairāk, protams, ir rīdzinieki. Nākamās šajā sarastā Jelgava, Valmiera, Jūrmala, Aizpute, Liepāja, Talsi un Ogre.

Daudzi iespējams joprojām domā par to, kurā distancē startēt un šobrīd dalībnieku skaits sadalījies salīdzinoši proporcionāli 1 168 dalībnieki 5km distancē, 469 – 10 km distancē, 991 pusmaratonā (21km 97m) un 605 dalībnieks maratona (42km 195m) distancē. Taču sagaidām, ka ar pavasara saulīti pieaugs arī reģistrācijas aktivitāte 5km distancei un tā līdzīgi kā iepriekšējos gados varētu būt pati pieprasītākā.

Līdz pat maijam informēsim visus dalībniekus un medijus par aktuālāko reģistrācijas statistiku ar mājas lapas starpniecību http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/participants/article.php?id=50475

Distances:

Nordea Rīgas maratonā šogad dalībniekiem būs pieejamas 4 distances: 42 km, 21 km, 10 km un 5 km. 22.maijā Nordea Rīgas maratons notiks jau 21.reizi.

Reģistrēšanās:

Reģistrēties iespējams Nordea Rīgas maratona mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. Reģistrēties visizdevīgāk līdz 15.martam, kad dalības maksa ir viszemākā. Atgādināsim, ka Nordea banka visiem saviem klientiem līdz 30.aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas.

www.nordearigasmaratons.lv

Par Nordea Rīgas maratonu

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada un šogad 22.maijā pasākums notiks jau 21.reizi. Nordea Rīgas maratonu organizē aģentūra NECom sadarbībā ar Rīgas domi. 2010.gadā pasākums pulcēja 11 500 dalībnieku no 45 pasaules valstīm. Ģenerālsponsors – Nordea banka, tehnoloģiju partneris – Lattelecom, oficiālais partneris – Hanzas Maiznīca, sponsors – adidas, oficiālais pārvadātājs – airBaltic. Partneri – LIVE RIGA, LNT, SWH, SWH+, Dienas žurnāli, Diena, draugiem.lv, LETA, Sporta Laboratorija, SportaCentrs.com, Clear Channel Latvia, AFI, Lielbritānijas vēstniecība Latvijā, Sony, Rimi, Coca-Cola, Radisson BLU un citi.

Pasākumu attīstības un mārketinga komunikācijas aģentūra NECom sniedz komunikācijas pakalpojumus un nodarbojas ar pasākumu attīstību, tai skaitā organizē Rīgas svētku Nakts skrējienu un S3 Stratēģiskās sacensības uzņēmumiem.

Foto autors Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV