Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Liepājā noslēdzies galda hokeja turnīra pēdējais posms

Mārtiņš Kozlovskis, 16.03.2011. 13:21

Otrdien, 15. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās pēdējais trešais šā gada posms galda hokeja mini turnīrā. Par tā uzvarētāju pirmo reizi kļuva Raimonds Skudrovskis, tādējādi triumfējot arī visā kopvērtējumā.
Liepājā noslēdzies galda hokeja turnīra pēdējais posms

Pēdējā trešajā galda hokeja mini turnīra posmā kopumā startēja septiņi dalībnieki, kas ir līdz šim mazākais interesentu skaits. Par posma uzvarētāju kļuva pēdējā laikā labi spēlējošais Raimonds Skudrovskis, kurš tādējādi triumfēja arī visā kopvērtējumā.

Vēl interesantas cīņas pēdējā posmā aizritēja starp Deniju Brūveri un Uldi Dobeli, kur uzvarētāju izšķīra viens precīzs metiens pēdējās sekundēs. Pateicoties izcīnītai 2. vietai pēdējā posmā Uldis Dobelis arī kopvērtējumā izrāva sev 2. pozīciju, par vienu punktu apsteidzot 3. vietas īpašnieku Rolandu Skudrovski.

Turnīra organizatori aprīļa mēnesī plāno vērienīgākas vienas dienas sacensības „Lieldienu kauss 2011", kurās piedalītos ne tikai Liepājas galda hokeja entuziasti.

Galda hokeja mini turnīra 3. posma rezultāti:
1.Raimonds Skudrovskis
2.Uldis Dobelis
3.Denijs Brūveris
4.Rolands Skudrovskis
5.Madars Gurejevs
6.vieta - Arturs Niedols

Kopvērtējums:
1.Raimonds Skudrovskis 43 punkti
2. Uldis Dobelis 32 punkti
3.Rolands Skudrovskis 31 punkti
4.Denijs Brūveris 30 punkti
5.Madars Gurejevs 24 punkti

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV