Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Trešajam "Kārums" kausam pieteikušās 64 komandas

LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa, 16.03.2011. 16:16

22. un 23. martā Cēsīs, Rīgā, Saldū, un Ogrē notiks Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga "Kārums" kausa izcīņas trešais turnīrs 2000.gadā dzimušajiem un vēl jaunākiem basketbolistiem.
Trešajam "Kārums" kausam pieteikušās 64 komandas

"Kārums "kausa izcīņai pieteikušās 43 zēnu un 21 meiteņu komandas. Pavasara brīvdienās četrās pilsētās tiks izspēlēti trešais turnīrs, kuros dalībnieki sacentīsies gan basketbola tehnikas elementu stafetē, gan basketbola spēlēs (4x5 minūtes). Katrs dalībnieks saņem īpašo "Kārums" kausa izcīņas diplomu, kā arī pārsteiguma balvas. Cēsīs un Saldū startēs gan zēni, gan meitenes, Rīgā spēlēs 2000.gadā dzimušie zēni, Ogrē - 2001.gadā dzimušie zēni.

Dalībnieki tiks pie pirmās pieredzes lielajā basketbolā, neaizmirstamām emocijām, kā arī Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas atbalstītāju un turnīra īpašā drauga "Kārums" balvām.

"Kārums" kausa izcīņas pirmie divi turnīri veiksmīgi notika 2010.gada oktobrī un decembrī Rīgā, Madonā, Ogrē, Saldū, Kandavā. Tajos piedalījās 96 zēnu un 40 meiteņu komandas ar 1800 dalībniekiem no Rīgas, Saldus, Ogres, Madonas, Cēsīm, Siguldas, Valmieras, Alūksnes, Jēkabpils un daudzām citām Latvijas pilsētām.

Sezonas noslēguma sacensības notiks 2. jūnijā Rīgā. Aicinātas piedalīties gan sporta skolu un klubu, gan vispārējās izglītības iestāžu komandas treneru, sporta skolotāju vai vecāku vadībā.

"Kārums" kausa mērķis ir pievērst jaunus dalībniekus basketbolam un popularizēt veselīgu dzīvesveidu.
Informāciju par turnīru, galerijas, rezultātus meklējiet turnīra mājas lapā www.karumskauss.lv vai rakstot e-pastu: anitra.eiklone@lbs.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV