Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noskaidroti Latvijas čempionāta labākie spēlētāji

Māris Gorbunovs, 23.03.2011. 10:21

2010./11. gada Latvijas atklātā hokeja čempionāta virslīgas sezona ir noslēgusies. 22. marta LHF valdēs sēdē tika apstiprināti čempionāta specbalvu ieguvēji, kurus noteica treneru padome, sacensību organizators un galvenais tiesnesis.

Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts Jānis Kalniņš (Liepājas metalurgs-2). Viņš 23 Latvijas čempionāta spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,26 ripas. Labākais aizsargs – Mihails Bogdanovs (Ozolnieki/MONARCH). Ozolnieku komandas aizsargs 37 Latvijas čempionāta spēlēs (regulārajā sezonā un play-off) sakrājis 58 (46+12) punktus. Par labāko uzbrucēju tika atzīts Ozolnieki/MONARCH komandas spēlētājs Ēriks Bisenieks. Pēc klubu pārstāvju aptaujas rezultātiem, par vērtīgāko Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlētāju tika atzīts hokeja veterāns Aleksandrs Kerčs (DHK Latgale), kurš ar savu darba apjomu un profesionalitāti rādīja lielisku piemēru Latvijas jaunajiem hokejistiem.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva Ozolnieki/MONARCH uzbrucējs Viktors Lobačovs. Viņš 39 Latvijas čempionāta spēlēs, guva 30 vārtus un atdeva 45 rezultatīvas piespēles, kopumā sakrājot 75 rezultativitātes punktus. Latvijas čempionāta labākos spēlētājus apbalvos Latvijas valstsvienības pārbaudes spēlēs, aprīlī, „Arēna Rīga".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV