Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Liepājas Metalurgs" basketbolistes tuvojas sezonas noslēgumam

Mārtiņš Kozlovskis, 24.03.2011. 13:03

Piektdien, 25. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā savu pēdējo šīs sezonas mājas spēli Latvijas Sieviešu Basketbola līgas ietvaros aizvadīs „Liepājas Metalurgs" basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „TTT/Juniores". Spēles sākums pulksten 18:00.
„Liepājas Metalurgs" basketbolistes tuvojas sezonas noslēgumam

Abām komandām šī spēle no turnīra tabulas viedokļa neko daudz neizšķirs, jo gan „TTT/Juniores", gan „Liepājas Metalurgs" neatkarīgi no šīs spēles galarezultāta ir ierindojušies, attiecīgi, 4. un 8. vietā.

Komandas „TTT/Juniores" rēķinā ir 14 uzvaras un 11 zaudējumi, turklāt iepriekšējās trijās spēlēs ar „Metalurgs" uzvaras izcīnīja rīdzinieces. Savukārt, „Liepājas Metalurgs" kontā ir tikai divas uzvaras (pret „DU", SK „Cēsis" komandām) un 24 zaudējumi..

Šī liepājniecēm būs pēdējā šīs sezonas mājas spēle un komanda noteikti cīnīsies tikai un vienīgi par uzvaru. Spēle nesolās būt viegla, taču savu skatītāju klātbūtnē Liepājas komandai būs papildus motivācija.

Spēle sāksies piektdienas vakarā pulksten 18:00. Ieeja skatītājiem ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV