Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Latvijas Frisbija čempionāta regulārā sezona ieiet finiša taisnē

Dainis Jakovels, 24.03.2011. 17:18

26. februārī Ogrē un 27. februārī Rīgā tiks aizvadītas pēdējo divu kārtu spēles Latvijas Frisbija čempionāta telpās regulārajā sezonā vīriešu grupā. Turnīra kopvērtējuma tabulas augšgalā ar 11 uzvarām 12 spēlēs pašlaik atrodas pērnā gada čempionvienība „Hardcore Ultimate" (Rīga), kurai seko komanda „Wild Things" (Salaspils) – 10 uzvaras 12 spēlēs.
Latvijas Frisbija čempionāta regulārā sezona ieiet finiša taisnē

Sestdien, 26. februārī, spēles notiks Ogres 1. vidusskolas sporta hallē. Pirmajā cīņā būs vērojamas Rīgas derbijs starp „Ultimate Decision" un „Ultimate Decision RTU", sākums – 10:00. Par dienas centrālo spēli (sākums 12:40) varētu dēvēt turnīra līderu dueli starp „Hardcore Ultimate" un „Wild Things", kuru iepriekšejā tikšanās reize 6. februārī Rīgā noslēdzās ar rīdzinieku uzvaru – 13:11. Vai salaspiliešiem izdosies revanšēties? Arī citās dienas spēlēs tiksies vairākas turnīra tabulas augšgala komandas.

Svētdien, 27. februārī, regulārā sezona tiks noslēgta Olimpiskajā sporta centrā, Rīgā. Pirmie laukumā dosies „Outlawz" (Ogre) un „Wild Things" (Salaspils), sākums – 9:30. Dienas spēlē (sākums 11:30) „Wild Things" tiksies ar saviem tuvākajiem sekotājiem turnīra tabulā „Flying Worms" (Ventspils), centīsies revanšēties ventspilniekiem par 8. janvārī Ogrē piedzīvoto zaudējumu – 10:12. Čempionāta regulāro sezonu noslēgs „ViA Valmiera" un „Flying Worms" spēle, sākums – 16:10.

2.-3. aprīlī Ogrē notiks izslēgšanas spēles, kā arī tiks noskaidroti jaunie Latvijas Frisbija čempioni telpās 2010./2011. gada sezonā vīriešu un sieviešu grupās. Pērn čempionu godā attiecīgi tika sumināti „Hardcore Ultimate" (Rīga) un „Moments" (Ogre).

Vairāk informācijas par spēļu grafiku un čempionāta rezultātiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā www.frisbee.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV