Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Motokross „Vaidavas kauss" un LČ posms šogad norisināsies jau maijā

Astra Binde, 25.03.2011. 17:14

14. un 15. maijā Apē notiks „Vaidavas kausa" izcīņas sacensības motokrosā. Par šo balvu motosportisti sacentīsies MX1, MX2, Kvadru un Mini MX klasēs.
Motokross „Vaidavas kauss" un LČ posms šogad norisināsies jau maijā

Visā savā pastāvēšanas laikā „Vaidavas kauss" ir bijis gan tradīcijām bagāts, gan arī mainīgs. Varbūt tāpēc tas ir spējis izdzīvot gandrīz 40 gadu garumā, par prieku sportistiem un skatītājiem. Šogad sacensību kalendārā „Vaidavas kauss" atgriezies maija vidū, kā tas bija ierasts senāk. Arvīda Levana vārdā nosauktajā Apes mototrasē sportisti jau 38. reizi cīnīsies par skaistajiem un nenoliedzami prestižajiem „Vaidavas kausiem".

Vienlaicīgi notiks arī Latvijas čempionāta motokrosā 2. posms visām motociklu klasēm. Tādēļ pēc ilgāka pārtraukuma Apes mototrasē savu meistarību rādīs gandrīz visi lielie un mazie Latvijas, kā arī Igaunijas motosportisti. Būs arī sacensības „Zelta mopēds".

Sacensību organizatori - biedrība "Motoklubs Ape" paredz, ka šajā maija nedēļas nogalē uz sacensībām Apē ieradīsies vairāk kā 300 motosportistu un šis pasākums būs sporta svētki visiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV