Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas frisbija čempioni

Dainis Jakovels, 31.03.2011. 11:50

2.-3. aprīlī Ogres Stadiona hallē notiks Latvijas Frisbija čempionāta telpās 2010/2011 izslēgšanas spēļu kārta, kurā tiks noteikti jaunie čempioni. Jau vairākus gadus vīriešu grupā dominē „Hardcore Ultimate" (Rīga), bet sieviešu – „Moments" (Ogre).
Nedēļas nogalē tiks noskaidroti Latvijas frisbija čempioni

2. aprīlī tiks izspēlētas 1/8 un 1/4 fināla spēles. Pirmās laukumā dosies vīriešu grupas komandas. Izslēgšanas kārtas atklāšanas spēlē tiksies regulārās sezonas 6. un 7. vietas ieguvēji „Ultimate Decision RTU" (Rīga) un „Butterflies" (Salaspils), spēles sākums plkst. 10:00. 1/4 finālos tiks noskaidrotas divas brīvās vietas „lielajā četriniekā", jo pusfināliem automātiski kvalificējušās regulārās sezonas 1. un 2. vietas komandas „Hardcore Ultimate" (Rīga) un „Wild Things" (Salaspils).

Sieviešu grupa startēs plkst. 14:00 ar 1/4 fināla spēlēm. Pirmajā cīņā tiksies regulārās sezonas 3. un 6. vietas ieguvējas „SalsaPils" (Salaspils) un „Ultimate Decision RTU" (Rīga).

Svētdien, 3. aprīlī, notiks pusfināli, spēles par vietām un fināli. Pirmā pusfināla sākums plkst. 10:10, bet izšķirošās cīņas par Latvijas čempionu titulu sāksies plkst. 16:50 un 17:30 attiecīgi sieviešu un vīriešu grupās.

Noslēguma ceremonijā tiks sumināti godalgoto vietu un „spēles gara" ieguvēji, kā arī izcelti labākie spēlētāji individuālās nominācijās – vērtīgākais, rezultatīvākais, labākais uzbrukumā un aizsardzībā.

Vairāk informācijas par izslēgšanas spēļu grafiku, kā arī regulārā čempionāta rezultātiem var rast Latvijas Frisbija federācijas mājas lapā www.frisbee.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV