Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tuvojas izšķirošās cīņas pilsētas basketbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 01.04.2011. 13:03

Šo sestdien, 2. aprīlī, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies kārtējās spēles Liepājas pilsētas basketbola čempionātā. Viena no interesantākajām solās būt „Autobusu Parks" un „LSSS 1" komandu spēkošanās, kuras turnīra tabulā atrodas, attiecīgi, 1. un 3. pozīcijā.

Kopumā šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas piecas spēles. Pirmās divas spēles starp „Ģeodēzists.LV" – „LSSS 2" un „Autobusu Parks" – „LSSS 1" komandām tiks aizvadītas Liepājas Olimpiskā centra volejbola zālē. Taču nākošās trīs spēles norisināsies sporta zālē Nr. 1, kuras sāksies no pulksten 13:00.

Gaidāmās spēles vairākām komandām būs vienas no noslēdzošajām cīņām regulārajā čempionātā. Vēl jo vairāk, „Kraukļi/LP" komandai tā būs viena no pēdējām iespējām kvalificēties izslēgšanas spēlēm, kur iekļūs labākās astoņas regulārā čempionāta vienības. „Kraukļiem" pretim stāsies šā brīža sestā spēcīgākā komanda „RM Siltums", kuri tāpat kā daudzas citas komandas vēl cīnās par labāko astotnieku.

Situācija turnīra tabulā ir ļoti interesanta un teorētiski vēl trīs komandas cīnās arī par pirmo vietu regulārajā čempionātā. Lielā mērā daudz kas izšķirsies šo sestdien, kad laukumā savā starpā spēkiem mērosies pašreizējie līderi „Autobusu Parks" un 3. vietā esošie „LSSS 1". To, vai jaunajiem Liepājas sporta spēļu skolas audzēkņiem izdosies pacīnīties par uzvaru ar pieredzējušākiem „Autobusu Parks" spēlētājiem būs iespējams noskaidrot sestdien pulksten 12:30.

Spēļu kalendārs (2. aprīlis):
11:00 Ģeodēzists.LV - LSSS 2
12:30 Autobusu Parks - LSSS 1
13:00 Vērgale/Duna - Red Sun Buffet
14:30 RM Siltums - Kraukļi/LP
16:00 Petrol Coupons - Liepājas Hits

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 1.,4.
Ieeja: bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV