Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Strong" kausu izcīna „Merks"

Kaspars Lakševics, 04.04.2011. 17:25

Sestdien, 2.aprīlī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notika tradicionālā „Strong" kausa izcīņa telpu futbolā. Sacensībās piedalījās 16 komandas, tostarp trīs ārvalstu. Par Superlīgas uzvarētājiem kļuva būvfirmas „Merks" futbolisti, tādējādi galveno balvu iegūstot pavasari pēc kārtas.

Turnīra nolikums paredzēja, ka visas 16 vienības, pēc spēku samēra sadalītas divās līgās – Premjerlīgā un Superlīgā – aizvadīs viena apļa turnīru, tiekoties katra ar katru. Pēc viena apļa turnīra aizvadīšanas tiks noskaidroti kausa ieguvēji un godalgoto vietu ieguvēji katrā līgā atsevišķi.

Premjerlīgā par uzvarētājiem kļuva turnīra organizatoru „Strong" komanda, kas izcīnīja uzvaras sešās no septiņām cīņām, piekāpjoties vien viesiem no Igaunijas – „GZ". Sudraba medaļas ieguva Uzbekistānas vēstniecības vienība, bet bronza tika „Strong" tiešajiem konkurentiem apsardzes pakalpojumu tirgū – „Grifs AG".

Prestižākajā Superlīgā par uzvarētājiem otro gadu pēc kārtas kļuva būvfirmas „Merks" futbolisti, kas, līdzīgi kā „Strong" Premjerlīgā, izcīnīja sešas uzvaras septiņos mačos, un arī „Merks" piekāpās tikai Igaunijas komandai – „Ahtme Vagon". „Merks" vienības spilgtākā zvaigzne, neapšaubāmi, bija Latvijas telpu futbola čempionāta Augstākās līgas komandas RTU spēlētājs Maksims Koļesņikovs.

Otro vietu izcīnīja „Lerona" vienība, kas šosezon triumfēja Rīgas telpu futbola čempionāta Otrajā līgā, bet trešo – „Aizkraukles bankas" komanda. Ceturtajā vietā palika Saskaņas centra vienība, kuras sastāvā laukumā devās arī ne tik senā pagātnē Latvijas futbola valstsvienības kapteinis Mihails Zemļinskis.

Vakarā visi turnīra dalībnieki tika sumināti FTA ziemas sezonas noslēguma ceremonijā klubā „The Club".

„Strong" telpu futbola kausa izcīņa notika jau trešo reizi. Kā iepriekšējos divus gadus, arī šopavasar ar Futbola turnīru asociācijas atbalstu. Sacensības rīko apsardzes kompānija „Strong" kā izklaides pasākums saviem klientiem un partneriem.

Turnīra mājas lapa: http://www.fta.lv/strong/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV