Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Latvijas 2011. gada minigolfa ziemas meistarsacīkstes aizvadītas

Inese Kupce, 05.04.2011. 11:53

Sestdien, 2. aprīlī, Liepājas Olimpiskā centra cokolstāva garderobē notika „Latvijas ziemas čempionāts minigolfā 2011", kurā piedalījās labākie Latvijas un arī Igaunijas minigolfa pārstāvji. Bet pārliecinošas uzvaras svinēja divi Latvijas pārstāvji Jānis Medveckis un Ilzei Kupce.
Latvijas 2011. gada minigolfa ziemas meistarsacīkstes aizvadītas

Pirmo reizi sportistiem bija iespēja pierādīt savu prasmi jaunajos Liepājas Olimpiskā centra eternīta laukumos.

Diemžēl dažādu iemeslu dēļ nebija ieradušies vairāki Latvijas un Igaunijas spēlētāji, tomēr cīņas bija ļoti spraigas un uzrādītie rezultāti bija kvalitatīvi.

Tā kā sacensības pirmo reizi Liepājas Olimpiskajā centrā notika uz visiem 18 laukumiem, tika reģistrēti arī laukumu rekordi: 1. aplī Mārtiņam Vilmanim 23 punkti, 2.aplī Jānis Medveckis, rezultātu paaugstināja uz 22 punktiem. Šo rezultātu atkārtoja arī Dace Kupce- Krieviņa un Mārtiņš Vilmanis. 5. aplī Jānis Džiguns spēja apli pabeigt ar 21 punktu, kas tagad ir jauno laukumu rekords, bet 6. aplī to atkārtoja arī Jānis Medveckis. Tas summā viņam ļāva sasniegt 144 punktus un izcīnīt Latvijas ziemas meistara titulu. Otrais- Mārtiņš Vilmanis ar 146 punktiem, bet pārspēlē ar Verneru Kiršu 3. vietu izcīnīja Jānis Džiguns (161 punkts). Dāmām šoreiz uzvara tika Ilzei Kupcei (157 punkti), otrajā vietā- Dace Kupce- Krieviņa (167 punkti), bet trešā- Kristiāna Kirša (176 p.).

Nākošās E klases sportistu sacensības Liepājas Olimpiskajā centrā paredzētas 23. aprīlī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV