Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Baltijas valstu turnīrs bodibildingā un fitnesā Rīgas skatītājiem sola pārsteigumu

Kristīne Vederņikova, 27.04.2011. 12:17

7. maijā plkst. 14:00 Rīgā, Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) pirmo reizi Latvijā notiks IFBB Starptautiskais Baltijas valstu čempionāts bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā un bikini „BALTIC MATCH 2011". Turnīru organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sadarbībā ar Gigants.lv, Royal Casino Spa & Hotel Resort, „L'oreal Baltic" un Studio69.
Baltijas valstu turnīrs bodibildingā un fitnesā Rīgas skatītājiem sola pārsteigumu

Turnīra ietvaros sacensību organizatori prezentēs jaunu sporta disciplīnu Bikini, pirmo reizi Latvijā organizējot čempionātu „BIKINI MODELS LATVIJA 2011". Konkursa kārtībā sacensībās piedalīsies īpaši šim pasākumam sagatavotas dalībnieces, no kurām divas labākās pārstāvēs valsti Baltijas čempionātā. Par vizuālo skatuves imidžu rūpēsies „L'oreal Baltic" profesionāļi. Žūrijā tiks pieaicināti sabiedrībā pazīstami modes, stila un fitnesa nozares speciālisti, kā arī Starptautiskās kategorijas tiesneši no Baltijas. Sadarbībā ar sporta uztura ekspertiem no Gigants.lv ikvienam pasākuma dalībniekam un skatītājam tiks dota iespēja degustēt tieši tos produktus, kuri ir iekļauti sacensību dalībnieku veselīga uztura ēdienkartē.

Otrajā pasākuma daļā Baltijas valstu turnīrā piedalīsies labākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti - vairāk kā 40 dalībnieki, kuri sacentīsies 7 sacensību kategorijās, ieskaitot sieviešu un vīriešu fitnesu, sieviešu bodifitnesu un bikini, vīriešu klasisko bodibildingu, junioru kategorijas. To skaitā būs arī 2010. gada Eiropas un Pasaules čempionātu dalībnieki un godalgoto vietu ieguvēji.

Pasākums solās būt ar augstu sportisko līmeni, daudzveidību, kvalificētu tiesāšanu un šova elementiem. Sacensību mērķis ir veicināt interesi par bodibildinga, fitnesa un bikini sporta veidiem Baltijas reģionā. Šāda līmeņa turnīrs Rīgā būs novitāte!

Laipni aicinām uz pasākumu visus sporta interesentus, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Baltijas valstu atlētus, iepazīties ar jauno Bikini sporta disciplīnu vai vienkārši – labi pavadīt laiku! Biļetes būs iespēja iegādāties no plkst.13:00 pasākuma vietā. Biļetes cena – LVL 5,00.

Sacensības „BALTIC MATCH 2011" kā Rīgas pilsētai nozīmīgu pasākumu atbalsta: fitnesa klubs "Global Fitness", Restorāns 1221, Islande Hotel, salons "Poetica", salons "Maija", fitnesa klubi - "Mevi Gym", "Centrs" un "F1", salons "Kolonna", Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Paldies mūsu informatīvajiem atbalstītājiem: www.tvnet.lv, www.easyget.lv, www.intelligent, www.nra.lv, LTV7, SWH, SWH+, "CAS", "SUBBOTA", "Vakara Ziņas", "The Best Sports Magazine".

Plašāka informācija atrodama organizatoru mājas lapā www.ifbb.lv

Foto: Latvijas čempionāta BIKINI MODELS dalībnieces, foto autors Marks Kazus

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV