Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pavasaris VEFā

Uldis Skraučs, 29.04.2011. 17:04

No 6. līdz 8. maijam aktīvās atpūtas un brīvā laika centrs „Superparks" ielūdz uz pavasarīgu nedēļas nogali VEF teritorijā Brīvības ielā 214, Rīgā.
Pavasaris VEFā

Piektdien, 6. maijā, notiks autentiskā dēļu žurnāla „Triecienspēks" ofisa atklāšana. No plkst. 19:00 norisināsies „Skeitborda kauja", kam sekos jautrs „Beer pong" turnīrs ar lielisku afterparty līdz pat rītausmai.

Sestdien, 7. maijā, no plkst. 11:00 parkā norisināsies skolu ekstrēmo sporta veidu čempionāta „Antigravitāte 2011" reģionu skolu atlases braucieni, kuru rezultātā tiks noteikti finālisti, kuri 21. maijā cīnīsies par galvenajām balvām. Pasākumā piedalīsies sportisti no 14 dažādām Latvijas pilsētām. Aicinām visus interesentus novērtēt jauniešu sniegumu un vērot, kā progresē ekstrēmo sporta veidu pārstāvji ārpus galvaspilsētas!

Stafeti pārņem „VEF tronik"! Pulcēties un iesildīties dejām varēsiet jau no plkst. 21:00 un no 23:00 līdz pat rītam Jūs mūzikas ritmos iekustinās gan pašmāju, gan tālāku zemju Dj:

Crystral Sound System / LV global ghettotech
http://www.crystral.lv
Djjjjjjjjjjjjjjjj / LV dirty electro
http://soundcloud.com/djjjjjjjjjjjjjjjj
Project Rudolf / UK breaks
Konik Polny / DE minimal
http://soundcloud.com/konik-polny
FatCat / IT visuals
http://www.fatcat.it/

Svētdien, 8. maijā, plkst. 11:00 ikviens laipni lūgts „Blusu tirgū" pirkt, pārdot, mainīties un dāvināt. Šajā dienā aicinām pielikt punktu lielajai tīrīšanai, sakārtot plauktus, skapjus, bēniņus un garāžu un tikt vaļā no visa, kas lieks Jums, bet varētu būt noderīgs citiem. Tirgoties gribētājus lūdzam ierasties jau no plkst. 10.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV