Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

LaMSF Stipro skrējienā izaicina Latvijas Autombīļu federāciju

Kaspars Kuļikovs, 01.05.2011. 13:06

Turpinot labas prakses tradīcijas, Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) 4.maijā Cinevillā piedalīsies spēcīgākajā, izturīgākajā un veiklākajā šī gada izturības pasākumā Stipro skrējiens. LaMSF pārstāvēs divas komandas, kurās startēs motokrosa, triāla un mototūrisma sportisti.

LaMSF komandā startēs spēcīgākā Latvijas motokrosiste Inga Pīlādze, Triāla komisijas vadītājs Kaspars Kuļikovs, mototūrisma pārstāvji Mārcis Zariņš un Mihails Kudrjaševs. Otrā komanda ir unikālā, jo to pārstāvēs leģendārā Latvijas motokrosa ģimene – Kirilko Dišleri, kuri visi – brāļi un māsa, pārstāv vienu motokrosa sporta klasi – kvadri. Interesanti, ka Kirilko ģimene Stipro skrējienā ir izaicinājusi Latvijas Autombīļu federāciju (video var apskatīt šeit - http://youtu.be/QNl8tBxsO0o ).

Abu LaMSF komandu mērķi – veicināt LaMSF motosportistu izturību, gribasspēku un spēju robežas, vienlaikus saliedējot motosportistu pulku, iepretim pārējiem plašāk pārstāvētajiem sporta veidiem Latvijā, kā arī ceļot motosporta popularitāti kopumā. Nostiprināt LaMSF komandas dalību „Stipro skrējienā" kā ikgadēju tradīciju!

Atgādinām, ka pagājušā gada pavasarī LaMSF komanda šajā netradicionālajā skrējienā ar sacensību kārtas numuru 2009 septiņdesmit deviņu komandu konkurencē izcīnīja augsto 8.vietu, rezultātā atpaliekot no pirmās vietas par nieka 7 minūtēm. Jāpiezīmē, ka pirmajā trijniekā bija tādas komandas kā Jaunsargi un Leģionāri, kuri šādas skriešanas trases ar dažādiem ūdens un dubļu šķēršļiem uz ātrumu veic ikdienā treniņu un darba nolūkos.

Detalizētāka informācija un sacensību nolikums par „Stipro skrējienu" pieejams organizatoru mājas lapā www.parstipru.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV