Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

LaMSF komandām atzīstams rezultāts Stipro skrējienā

Kaspars Kuļikovs, 06.05.2011. 09:01

Turpinot labas prakses tradīcijas, Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) 4.maijā piedalījās spēcīgākajā, izturīgākajā un veiklākajā šī gada izturības pasākumā "Stipro skrējiens", kurš šogad notika kino pilsētā Cinevilla. Abas LaMSF pārstāvētās komandas izcīnīja teicamu rezultātu, 140 komandu konkurencē ierindojoties 14. un 20.vietā un atstājot aiz sevi pašu izaicināto Latvijas Atomobiļu komandu. Pirmo vietu izcīnīca komanda "Apvienotie Arābu Emirāti" ar finiša laiku 36 minūtes, iepretim LaMSF komandām – 48 un 50 minūtēm.
LaMSF komandām atzīstams rezultāts Stipro skrējienā

LaMSF Stipro skrējienam pieteica divas komandas, kurās startēja spēcīgākā Latvijas motokrosiste Inga Pīlādze, motokrosā leģendārā un pazīstamā Dišleru – Kirilko ģimene, Triāla komisijas vadītājs Kaspars Kuļikovs, mototūrisma pārstāvji Mārcis Zariņš un Mihails Kudrjaševs. Pasākumam pieteiktā otrā komanda – Dišleru – Kirilko ģimene – Montas, Valtera, Rinalda un Māra sastāvā rezultātā izrādījās nedaudz spēcīgāka par pirmo komandu. Šī komanda bija unikalā ar to, ka tā pārstāvēja vienu ģimeni, kuri visi ir brāļi un māsa un pārstāv vienu motokrosa sporta klasi – kvadri. Tieši Kirilko ģimene Stipro skrējienā pirms tam izaicināja Latvijas Automobiļu federāciju (video - http://youtu.be/QNl8tBxsO0o ).

Jāpiebilst, ka šī gada skrējiens atšķirībā no iepriekšējiem bija aptuveni 4 reizes sarežģitāks un fiziski smagāks, jo notika jaunā vietā un ar papildus smagākiem kontrolposmiem – daudz ūdeņu, dubļu un purvainu vietu. Pilni sacensību rezultāti pieejami organizatoru mājas lapā www.parstipru.lv.

Abu LaMSF komandu mērķi bija veicināt motosportistu izturību, gribasspēku un spēju robežas, vienlaikus saliedējot motosportistu pulku. Kā arī ceļot motosporta popularitāti kopumā un nostiprināt LaMSF komandas dalību „Stipro skrējienā" kā ikgadēju tradīciju!

Atgādinām, ka pagājušā gada pavasarī LaMSF komanda šajā netradicionālajā skrējienā ar sacensību kārtas numuru 2009 septiņdesmit deviņu komandu konkurencē izcīnīja augsto 8.vietu, rezultātā atpaliekot no pirmās vietas par nieka 7 minūtēm. Jāpiezīmē, ka pirmajā trijniekā bija tādas komandas kā Jaunsargi un Leģionāri, kuri šādas skriešanas trases ar dažādiem ūdens un dubļu šķēršļiem uz ātrumu veic ikdienā treniņu un darba nolūkos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV