Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jau rīt notiks pirmais Latvijas čempionāts "Bikini model 2011"

Kristīne Vederņikova, 06.05.2011. 12:15

Sestdien, 7. maijā plkst. 14:00 Rīgā, Studio69 (Tērbatas ielā 73), pirmo reizi Latvijā notiks IFBB Baltijas valstu čempionāts bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā un bikini „Baltic Match 2011".
Jau rīt notiks pirmais Latvijas čempionāts "Bikini model 2011"

Sacensību organizatori un pasākuma vadītāji Sandra Jonāne un Valdis Škutāns Latvijas čempionāta „Bikini model Latvija 2011" ietvaros iepazīstinās skatītājus ar jauno Bikini fitnesa sporta veida disciplīnu. Žūrijā tiks pieaicināti sabiedrībā pazīstami modes, stila un fitnesa speciālisti, skaistumkonkursu „Mis un Misters Latvija" direktore Inta Fogele, sporta deju pasniedzējs Valdis Škutāns, divkārtējs olimpisko spēļu medaļnieks Viktors Ščerbatihs, salona „Pastelle" līdzīpašnieks Edgars Zablockis, IFBB Starptautiskās kategorijas bodibildinga un fitnesa tiesnesis, Latvijas izlases treneris Vladimirs Belovs. Sadarbībā ar sporta uztura ekspertiem no Gigants.lv ikvienam pasākuma dalībniekam un skatītājam tiks dota iespēja degustēt tos produktus, kuri ir iekļauti sacensību dalībnieku veselīga uztura ēdienkartē.

Baltijas valstu turnīrā Baltic Match piedalīsies labākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti - vairāk kā 40 dalībnieki, kuri sacentīsies tādās sporta disciplīnās kā sieviešu un vīriešu fitness, sieviešu bodifitness un bikini, vīriešu klasiskais bodibildings.

Turnīra organizētāji - Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija kopā ar Gigants.lv, Royal Casino Spa & Hotel Resort un „L'oreal Baltic" laipni aicina uz pasākumu visus sporta interesentus, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Baltijas valstu atlētus, iepazīties ar jauno Bikini sporta disciplīnu vai vienkārši – labi pavadīt laiku!

Biļetes būs iespēja iegādāties no plkst.13:00 pasākuma vietā.

Sacensības „Baltic Match 2011" atbalsta: fitnesa klubs "Global Fitness", Restorāns 1221, CIDO, Islande Hotel, Kolonna, salons "Maija", fitnesa klubi - "Mevi Gym", "Centrs" un "F1", salons "Poetica", Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Paldies mūsu informatīvajiem atbalstītājiem: www.tvnet.lv, www.easyget.lv, www.intelligent, www.nra.lv, LTV7, SWH, SWH+, "CAS", "SUBBOTA", "Vakara Ziņas", "The Best Sports Magazine".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV