Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Foto: Baltic Match 2011

EasyGet.lv, 09.05.2011. 12:00 | komentāri (1)

Vairāk kā 50 sportistu no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sestdien, 7.maijā, piedalījās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas organizētajā IFBB Starptautiskajā Baltijas valstu turnīrā „Baltic Match" 2011 un pirmajā Latvijas čempionātā „Bikini Model Latvija". Pasākums norisinājās luksus kompleksā Royal Casino Spa & Hotel Resort, Studio69 zālē.
Foto: Baltic Match 2011

Galerijas:

Sacensības oficiāli atklāja pasākuma vadītāji Sandra Jonāne un Valdis Škutāns. Ar ovācijām uz skatuves tika sagaidītas vienpadsmit Bikini Model Latvija dalībnieces. Meitenes prezentēja sevi gan individuālā uznācienā, gan tika vērtētas kopā, ķermeņa proporciju, muskuļu tonusa un skatuviskā imidža salīdzināšanas raundā. Turnīru vērtēja „Mis un Misters Latvija" direktore Inta Fogele, juvelieru fabrikas „Gemmi" prezidents Jevgēnijs Vološins, LBFBF viceprezidents Vladimirs Belovs, Mis un Misters Latvija Ludmila Voroncova un Jānis Verners, sporta deju pasniedzējs Valdis Škutāns. Sacensības izvērtās par lielisku sportisko šovu kā skatītājiem, tā arī pašām dalībniecēm. Meitenes bija ļoti atraisītas, plastiskas, ar labu fizisko sagatavotību, skaistām ķermeņa proporcijām un apburošiem smaidiem. Žūrijai bija jāpieņem grūts un atbildīgs lēmums par pirmās Latvijas čempiones titula nominēšanu.

Par Bikini Model Latvija 2011 pirmo čempioni kļuva Oksana Ivčenko, otrajā un trešajā vietā – Eva Kronberga un Irina Karpjuka. Turnīra organizētāji kopā ar ģenerālsponsoriem no „Gigants.lv" un „L'oreal Baltic" parūpējās par skaistām balvām visām turnīra dalībniecēm. Skaistumkopšanas salons „Kolonna" pasniedza savu simpātijas balvu Vizmai Kasperovičai, žurnāla „The Best Sports Magazine" pārstāvis divkārtējais olimpisko spēļu medaļnieks Viktors Ščerbatihs savu simpātijas balvu pasniedza sacensību uzvarētājai Oksanai Ivčenko. Turnīra speciālbalva 500 EUR vērtībā no sacensību ģenerālsponsora A/S „Palast Architekts" tika pasniegta Evai Kronbergai. Sportiste saņēma ceļazīmi braucienam uz Pasaules čempionātu Bikini 2011, kas oktobra mēnesī notiks Madridē.

Baltijas valstu turnīrs izvērtās ne mazāk saspringts. Sportisti rādīja augstu līmenī un labāko sezonas formu. Sieviešu un vīriešu fitness izvērtās par īstu muskuļu un grācijas priekšnesumu. Fitnesā dominēja Igaunijas pārstāve – Natalia Nazarenko Kiivikas, atstājot aiz sevis attiecīgi Irinu Karpjuku un Vladu Andrjuščenko no Latvijas. Vīriešiem – ar nelielu punktu pārsvaru pirmais igaunis Oļegs Anissimovs, otrajā vietā Latvijas sportists – Jevgēnijs Mihļukovs. Klasiskajā bodibildingā, junioru kategorijā un bodibildingā triumfēja Lietuvas pārstāvji – D. Sladkevičius, R. Janulevičius un A. Vandys. Latvijas sportists Agris Grasmanis debitēja ar piekto vietu klasiskajā bodibildingā. Sieviešu bodifitnesa pjedestāls aiz Lietuvas sportistēm . Uzvarētāja Vilma Šalaševičiute.

Galvenā Baltijas valstu čempionāta intriga Bikini kategorija. Uz skatuves sacentās 10 meitenes no trijām Baltijas valstīm. Šeit triumfēja Latvijas sportistes, parādot Rīgas skatītājiem un viesiem neatvairāmu skatuves prezentēšanas mākslu, pārliecinātību un pārsvaru sportiskajā sagatavotībā. Fināla sešinieks – 1.Eva Kronberga, 2.Oksana Ivčenko (abas Latvija), 3.Kristina Karaliute (Lietuva), 4.Vizma Kasperoviča (Latvija), 5.Jurgita Lepšiene (Lietuva), 6. Inga Mariņaka (Latvija).

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova ir gandarīta par pirmajām sezonas sacensībām, augsto sportisko līmeni un atsaucību no interesentu puses. „Vēlamies no sirds pateikties visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem par uzticību un atbalstu. Īpašu paldies pasākuma organizēšanā sakām turnīra režisorei Sandrai Jonānei, kura rūpējās par pasākuma sportisko gaisotni un īpašām emocijām. Pateicamies visiem sacensību sponsoriem un atbalstītājiem par lielisko sadarbību."

Godalgoto vietu ieguvējas gatavojas startam IFBB Eiropas čempionātā, kas maija beigās notiks Tjumeņā, Krievija, un dalībai II Eiropas Sporta Spēlēs, kas notiks š.g. 21.maijā, Šiaulia, Lietuva.

Kristīne Vederņikova

Foto autors Anrijs Požarskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV