Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Pasniegs Triecienspēka Gada Balvu snovbordā un skeitbordā

Kristians Muižnieks, 11.05.2011. 13:20

Piektdien, 13. maijā klubā "Nabaklab" notiks jau par tradīciju kļuvusī žurnāla "Triecienspēks" Gada Balvas pasniegšana snovbordā un skeitbordā, kas šogad notiks jau trešo reizi.
Pasniegs Triecienspēka Gada Balvu snovbordā un skeitbordā

"Triecienspēka Gada Balva ir lielisks veids un pasākums, kā noslēgt snovborda sezonu, atskatīties uz tajā paveikto un sasniegto, novērtēt ikviena veikumu un izcelt pašus spožākos sasniegumus. Tādēļ nu jau trešo gadu izmantojam izdevību, lai sarīkotu svētkus visiem dēļu sporta entuziastiem un profesionāļiem un izrādītu viņiem pateicību," norāda pasākuma rīkotājs un žurnāla "Triecienspēks" izdevējs Kristians Muižnieks aka Gizmo.

Triecienspēka Gada Balva tiks pasniegta septiņās nominācijās: gada snovbordists, gada jaunatklājums snovbordā, lasītāju simpātija snovbordā, gada skeitbordists, gada jaunatklājums skeitbordā, lasītāju simpātija skeitbordā un gada fotogrāfs.

Vēl līdz piektdienas vakaram visiem interesentiem ir iespējams nobalsot par savām simpātijām snovbordā un skeitbordā mājas lapā www.triecienspeks.lv Katrā sporta veidā nominēti 27 pārstāvji.

Pasākuma laikā notiks Beer Ponga turnīrs, varēs novērtēt labākos video kadrus ar sezonā veiktajiem trikiem, kā arī aplūkot fotoizstādi no pasākumiem, nometnēm un sacensībām. Par muzikālo noskaņojumu rūpēsies Rūsa (Latvija) un Morekorabli (Krievija), kā arī DJ Legz.

Triecienspēka Gada Balvas sākums – plkst. 20.00. Norises vieta – klubs "Nabaklab" Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Ieejas maksa: Ls 2.00.

"Triecienspēka Gada Balvu Snovbordā" atbalsta: Gerimax® Extreme Energy – uzlādē enerģiju!

Par žurnālu "Triecienspēks":

"Triecienspēks" ir pirmais un vienīgais latviešu autentiskais dēļu - snovborda un skeitborda – žurnāls, kas iznāk kopš 2006. gada un apkopo aktuālāko informāciju par skeitbordu un snovbordu. Katrā žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem.

Pasaules pieredze rāda, ka snovborda gada balvas pasniedz tieši snovborda žurnāli ("Transworld Snowboarding", "Onboard Mag" un citi), kuri uz lietām skatās no malas, visaktīvāk seko līdzi norisēm tirgū un var objektīvi novērtēt braucēju sniegumu sezonas laikā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV