Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Frisbija pavasaris Rīgā 2011

Dainis Jakovels, 13.05.2011. 14:33

28.-29. maijā Rīgā, RTU stadionā, Daugavgrīvas ielā 56a, notiks frisbija popularizēšanas pasākums „Frisbija pavasaris Rīgā 2011", kurā aicināti piedalīties visi interesenti.

28. maijā dalībnieki varēs iepazīt frisbija elementus un būtību atvērtajā treniņā pieredzējušu frisbijistu vadībā, kā arī izjust frisbija spēles garšu cepures turnīrā, kurā komandas tiks veidotas pēc nejaušības principa. Dienas gaitā notiks Latvijas izlašu pārbaudes spēles, kā arī dažādas frisbijas aktivitātes.

29. maijā tiek rīkots Rīgas atklātais frisbija mix turnīrs. Komandas iespējams pieteikt līdz 20. maijam frisbija kluba „Ultimate Decision" mājas lapā www.ultimatedecision.lv. Mix jeb jauktajā turnīrā piedalās gan vīrieši, gan sievietes, uzbrūkošā komanda pirms punkta izspēles nosaka minimālo sieviešu skaitu laukumā.

Visa maija garumā, otrdienās un ceturtdienās, 18:00-19:30, RTU stadionā tiek rīkoti atvērtie frisbija treniņi, kuros aicināti piedalīties un iepazīt frisbiju jaunie interesenti.

Vairāk informācijas par pasākumu „Frisbija pavasaris Rīgā 2011" var rast frisbija kluba „Ultimate Decision" mājas lapā www.ultimatedecision.lv.

Pasākumu organizē frisbija klubs „Ultimate Decision" sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV