Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Baltijas labākās karsējmeitenes sacentīsies Laura Reinika vadībā

Madara Rube, 23.05.2011. 11:56 | komentāri (2)

4. jūnijā Olimpiskajā Sporta centrā norisināsies jau otrais un Baltijā vienīgais Baltijas Karsējmeiteņu čempionāts. Vienuviet pulcēsies labākās karsējmeitenes no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai sacenstos par Baltijas labākās karsējmeiteņu komandas titulu.
Baltijas labākās karsējmeitenes sacentīsies Laura Reinika vadībā

Ikvienu kaislīgu deju fanu, čempionāta skatītāju un dalībnieku sagaida grandioza internacionāla karsējmeiteņu ballīte ar neskaitāmiem priekšnesumiem un konkursiem. Čempionātu vadīs un vajadzīgo atmosfēru uzturēt palīdzēs ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā labi pazīstamais dziedātājs Lauris Reiniks. Kā arī pasākuma laikā skatītājus uzmundrinās Eiropas Hitu Radio dīdžejs – Ivo Lorencs! Čempionāta ieejas maksa - 2 Ls. Biļešu iegāde notiks uz vietas čempionāta dienā.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta norisi vēros un karsējmeiteņu komandas vērtēs profesionāla starptautiska žūrija - horeogrāfs Markus Zmoelnig no Itālijas, Estonian Dance Academy viens no līderiem Märt Agu un starptautisko sporta deju sacensību uzvarētājs un Lithuanias Cup ieguvējs no Lietuvas Vytautas Mackonis. Visas karsējmeiteņu komandas cīnīsies par galveno balvu - titulu „Baltijas labākā karsējmeiteņu komanda", kā arī iespēju savā īpašumā iegūt ceļojošo čempionāta kausu un balvas no atbalstītājiem. Pirmo trīs vietu ieguvējas dalīs galvenās balvas, taču čempionāta atbalstītāji piešķirs arī īpašas simpātiju balvas.

II Baltijas Karsējmeiteņu čempionātu organizē Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde, atalsta Subaru oficiālais izplatītājs Latvijā Ad Rem auto un Biznesa augstskola Turība.

Vairāk par čempionātu uzzināsi www.balticcheer.com.

Mūs atbalsta: Subaru oficiālais izplatītājs Latvijā Ad Rem auto, Biznesa augstskola Turība, Olimpiskais sporta centrs, tirdzniecības centrs SPICE, Tallink, Jennyer, piedzīvojumu parks „Tarzāns" , SPORTLAND, dzeramā ūdens ražotne SIA Dabas VES, Fantasy Park, AVON.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, sportacentrs.com, easyget.lv, nacdejot.lv, jaunietim.lv, sacensības.lv.

Foto no 2010. gada Baltijas Karsējmeiteņu čempionāta, (c) Uldis Robļevskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV