Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Frisbija pavasaris Rīgā jau nedēļas nogalē

Dainis Jakovels, 24.05.2011. 10:35

28.-29. maijā Rīgā, RTU stadionā, Daugavgrīvas ielā 56a, notiks frisbija popularizēšanas pasākums „Frisbija pavasaris Rīgā 2011", kurā aicināti piedalīties visi interesenti.
Frisbija pavasaris Rīgā jau nedēļas nogalē

28. maijā interesenti aicināti pievienoties rīta treniņam, kas sāksies plkst. 10:30, iepazīt frisbija elementus un būtību. Dienas turpinājumā būs iespējams vērot Latvijas izlašu pārbaudes spēles, kā arī piedalīties dažādās frisbija aktivitātēs. Noslēgumā, plkst. 15:30 notiks cepures turnīrs, kur komandas tiks veidotas pēc nejaušības principa, tādējādi ļaujot jaunajiem interesentiem izjust spēles garšu kopā ar pieredzējušiem frisbijistiem

29. maijā notiks Rīgas atklātais frisbija mix turnīrs, kurā piedalīsies komandas no Rīgas, Salaspils, Ogres, Ventspils un Valmieras. Pirms divām nedēļām, 15. maijā, Valmieras frisbija dienās Salaspils komanda bija pārāka par Rīgas vienību „Zebesti". Vai šoreiz rīdziniekiem izdosies revanšēties? Vai arī redzēsim jaunas uzlecošās frisbija zvaigznes?

Vairāk informācijas par pasākumu „Frisbija pavasaris Rīgā 2011" var rast frisbija kluba „Ultimate Decision" mājas lapā www.ultimatedecision.lv.

Pasākumu organizē frisbija klubs „Ultimate Decision" sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV