Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Būs pieejami bezmaksas ielu vingrošanas treniņi

Māris Šlēziņš, 30.05.2011. 10:49

Sākot no 1. jūnija Rīgā, Grīziņkalnā, notiks „Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrības" (LIVSB) un „O!Kartes" atbalstīti bezmaksas ielu vingrošanas treniņi jauniešiem. Nodarbības profesionālu treneru vadībā paredzētas katru pirmdienu, trešdienu un ceturtdienu plkst. 17.00.

Līdz šim LIVSB organizētie bezmaksas treniņi jau pusotru gadu notika Rīgas 21. vidusskolas sporta stadionā. Bet ar O!Kartes un biedrības streebasket.lv atbalstu, jaunā oficiālā treniņu vieta tagad būs tikko rekonstruētais Grīziņkalna skeitparks. Treniņus vadīs Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības sertificētie treneri Kaspars Zlidnis un Gints Valdmanis.

„Kopā ar mūsu organizācijas un entuziastu Roberta un Raimonda Elbakjana iniciatīvu šogad Grīziņkalnā esam ierīkojuši pirmo kvalitatīvo ielu vingrošanas parku," stāsta LIVSB vadītājs Māris Šlēziņš. „Esam gandarīti, ka mūsu idejai un darbam ir noticējusi un savu atbalstu sniedz arī O!Karte, šādi dodot iespēju piedalīties treniņos ikvienam jaunietim. Šīs nodarbības aicinām apmeklēt visus, bez vecuma, dzimuma un valodas ierobežojumiem."

O!Karte jau aizvadītajā gadā un arī šogad ir aizsākusi vairākas jaunas programmas, kas vērstas uz jauniešu atbalstu, lai palīdzētu viņiem atklāt un attīstīt savu talantu.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „O!Kartes talantu programma, O!Kartes Jaunatnes futbola čempionāts – tā ir tikai daļa no mūsu jaunajām iniciatīvām ar lielu potenciālu nākotnē kļūt par valsts nozīmes projektiem. Arī ielu vingrotāju kustība, kas jau kļuvusi par populāru jauniešu brīvā laika pavadīšanas veidu, ir nozīmīgs O!Kartes atbalstīts projekts. Tas reizē ir sports un sociāla kustība - iespēja ikvienam profesionālu treneru vadībā ne tikai attīstīt sevi fiziski, bet arī lieliski pavadīt brīvo laiku kopā ar domubiedriem."

Par biedrību

Latvijas ielu vingrošanas kustība aizsākās pirms diviem gadiem. Līdz šim biedrības paspārnē kustībā jau iesaistīti vairāki tūkstoši vingrošanas entuziasti. LIVSB ieguvuši arī telekompānijas LNT titulu „Latvijas Zelta Talanti 2010". Ir izveidots vingrošanas parks Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātskolai. Pašlaik norit darbs pie pirmā Pasaules čempionāta Ielu vingrošanā organizēšanas, kas notiks jau šovasar.

www.ieluvingrosana.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV