Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Valmierā norisināsies Valsts Prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā

Elīna Neimane, 31.05.2011. 16:14

10. un 11. jūnijā Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā jau tradicionāli norisināsies vienas no prestižākajām vieglatlētikas sacensībām Latvijā – Valsts Prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā. Kopumā sacensības notiks 39 dažādās vieglatlētikas disciplīnās, garantējot aizraujošas cīņas un augstvērtīgus rezultātus, tāpēc visi sporta līdzjutēji aicināti vērot sacensības klātienē un atbalstīt visus vieglatlētus.

Sacensības sāksies piektdien, 10. jūnijā, plkst. 17:00 ar startu kārtslēkšanā sievietēm un ap plkst. 19:00 noslēgsies ar 4x100m stafeti vīriešiem. Sestdien, 11.jūnijā, sacensības atsāksies plkst.10.00 ar soļošanu un tradicionāli noslēgsies ar sprinta distancēm – 4x400 stafeti vīriešiem un sievietēm. Sacensību noslēguma pasākums sāksies plkst. 16:20.

Jāpiebilst, ka 10. jūnijā plkst. 14:00 pirms sportistiem stadiona zālāju futbola draudzības spēlē iemēģinās Valmieras pilsētas pašvaldības administrācijas komanda pret apvienoto Kocēnu, Beverīnas un Burtnieku novadu administrāciju komandu.

Valsts prezidenta balvas izcīņa ik vasaru tiek organizēta kopš 1995. gada, vairāk nekā 10 gadu laikā kļūstot par vienām no prestižākajām vieglatlētikas sacensībām Latvijā. Tās iecienījuši ne tikai sportisti, viņu treneri un komandu vadītāji, bet arī skatītāji.

Valsts prezidenta balvu izcīņas sacensības vieglatlētikā rīko Valmieras pilsētas pašvaldība un Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar Valsts prezidenta kanceleju. Sacensības atbalsta „Vidzemes Mērnieks", „Latvijas Propāna Gāze" un „Sportland".

Plašāka sacensību programma skatāma Valmieras pilsētas pašvaldības interneta mājas lapā www.valmiera.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV