Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Uvis Slakteris veiksmīgi iesāk F2 Pasaules Čempionātu

Riga Powerboat Team, 06.06.2011. 10:37

4. jūnijā Ungārijas pilsētā Dunaujvarosā „Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris F2 Pasaules Čempionāta pirmā posma kvalifikācijas dienā spēcīgā konkurencē Match race sacensībās izcīja trešo vietu.
Uvis Slakteris veiksmīgi iesāk F2 Pasaules Čempionātu

Šajā nedēļas nogalē noskaidrosies šī gada pirmā posma uzvarētājs F2 PČ ātrumlaivām. Šodien norisinājās posma pirmais etaps, kurā ietilpa Speed race jeb ātrumrekorda uzstādīšanas sacensības un Match Race, kas notiek pēc labākajiem dragreisa principiem. Uvis ieguva trešo vietu, sīvā cīņā piekāpjoties šodienas līderim itālim Paulo Zantelli un zviedram Erikam Starkam.

Uvis ir apmierināts ar sasniegumiem: „Šis mums ir veiksmīgs sākums – pirmajā posmā kauss ir izcīnīts. Arī komanda sastrādājas labi, jo šogad startējam ar jaunajiem motoriem, un ir jauni pārdzīvojumi."

Šis gads ir īpatnējs, jo pēc jaunajiem noteikumiem, motoriem ātrumlaivās ir jāievēro noteikti standarti CO2 izmešu ierobežošanā. Tas nozīmē, ka komandām un pilotiem tiek uzlikta papildus slodze, pierodot pie izmaiņām gan uz ūdens, gan dokos.

Pirmā posma finālbrauciens norisināsies rīt 17:00 pēc Latvijas laika. Nākamajam posmam varēs sekot līdzi jau nākamnedēļ, kurš norisināsies Itālijā uz Sardīnijas salas Kaljari pilsētā.

Pagājušajā gadā Uvis F2 PČ kopvērtējumā izcīnīja piekto vietu, un, papildus, pierādīja savu meistarību Skandināvijas čempionātā, kur jau otro gadu pēc kārtas izcīnīja čempiona titulu. Gads ir uzsākts ar augstu uzstādītu mērķi, un Uvis ir apņēmies sevi pierādīt starp Pasaules līmeņa meistariem arī šogad.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV