Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Vairāk nekā 30 filmu varoņi gatavojas pirmajam zvaigžņu skrējienam Rīgā

Elīna Dobulāne, 06.06.2011. 15:01

Pirmajam filmu zvaigžņu skrējienam, kas notiks šo piektdien, 10. jūnijā, plkst. 15.00 Līvu laukumā, ir pieteikušās un startam gatavojas jau vairāk nekā trīsdesmit filmu zvaigznes. Filmu kanāls TV1000 aicina ikvienu televīzijas skatītāju un filmu mīļotāju, kas vēl nav paguvis pieteikties, to izdarīt līdz 7.jūnijam. Skrējiena ietvaros zvaigznēm būs jāmēro 1000 metri pa Vecrīgas ielām.

Skrējienā piedalīties aicināti gan lieli, gan mazi, kas vēlas pārtapt par kādu no televīzijas ekrāna zvaigznēm – Merilinu Monro, Betmenu, Teletūbijiu, Bīstamo mājsaimnieci, Ādamsu ģimenīti, Hariju Poteru, zvaigzni no „Sekss un lielpilsēta", Alisi Brīnumzemē, Flinstonu vai citu filmu varoni.

Skrējiena organizatori – filmu kanāls TV1000 sadarbībā ar SIA "Rīgas nami" kino "Rīga" aicina zvaigžņu skrējienam savlaicīgi pieteikties, aizpildot anketu Viasat mājas lapā (www.viasat.lv). Savā pieteikumā filmu zvaigznei jānorāda vārds, tērpa apraksts, telefona numurs un e-pasta adrese. Dalība skrējienā ir bezmaksas.

Ikviens pasākuma dalībnieks balvā iegūs seansa apmeklējumu kino „Rīga" divām personām, kā arī apliecinājumu tam, ka ir piedalījies pirmajā filmu varoņu skrējienā Latvijā. Ātrākie skrējēji saņems vērtīgas dāvanas no filmu kanāla TV1000, turklāt starp visiem dalībniekiem tiks izlozēta arī specbalva no Viasat.

Ar filmu varoņu skrējiena nolikumu var iepazīties Viasat mājas lapā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV