Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Trešdien vasaras ielu basketbola čempionāta 2. posms

Mārtiņš Kozlovskis, 13.06.2011. 16:29

Jau šo trešdien, 15. jūnijā, stāvlaukumā pie Liepājas Olimpiskā centra norisināsies otrais šā gada vasaras ielu basketbola čempionāta posms, kas pirmajā posmā kopumā pulcēja 44 komandas. Pieteikšanās ir iespējama jau savlaicīgi LOC info centrā.
Trešdien vasaras ielu basketbola čempionāta 2. posms

Pirmajā posmā kopumā startēja 44 komandas un ļoti iespējams, ka šajā posmā dalībnieku skaits būs vēl lielāks. Pirms gada lielākais komandu skaits startēja tieši otrajā posmā – 50 komandas.

Vislielāko interesi pirmajā posmā izrādīja „U-99 vīriešu" komandas, kur kopumā piedalījās 22 vienības un par pirmā posma uzvarētājiem kļuva komanda „Brengulīši".

Tāpat sīvas cīņas ir gaidāmas arī citās vecuma grupās. U-16 un U-13 vecuma grupās zēniem par uzvarētājiem pirmajā posmā kļuva, attiecīgi, „Melnie Nēģeri" un „Extra Šķiņķis", savukārt U-99 meitenēm labākās bija „Piektais elements". Par MIX grupas uzvarētājiem kļuva komanda „Līvas Kapi", kuri jau pēdējos gados ir pastāvīgi šīs grupas uzvarētāji un izņēmums nebija arī šoreiz. To, vai šajā reizē būs citi uzvarētāji būs iespējams uzzināt tikai trešdienas vakarā pēc pulksten 18:00..

Dalības maksa piesakoties LOC info centrā ir 1 Ls no personas, savukārt, pasākuma norises vietā no pulksten 16:30 līdz 17:00 nedaudz dārgāk – 1,5 Ls no personas.

Vecuma grupas:
U-13 zēni
U-16 zēni
U-99 vīrieši
U-99 sievietes
MIX grupa.

Sacensību kalendārs:
2. posms 15. jūnijs
3. posms 6. jūlijs
4. posms 20. jūlijs
5. posms 3. augusts
6. posms 17. augusts

Pasākumu atbalsta: „Swedbank", Liepājas pilsētas Dome, „Nike", „Elektrons & K", „Liepājas Olimpiskais centrs", „Getz&Bros", fitnesa centrs „Olymp Sport", „Liepājas Papīrs", „Osram", „Pūre", „Cheetos", „Rīgas Piensaimnieks", „Trodeks", „Čili Pica", „Liepājas Metalurgs", „Ledus Halle", viesnīca „Līva", „Triobet", „Dzintara Boulings", „Ansmann", SIA „Kvadro", kokteiļbārs „Red Sun Buffet", „Venden", juridiskais birojs "LEX ET IUSTITIA", autoserviss „Džons", „Jelgavas tipogrāfija", „Ramirent", „Radio SWH" un „liepajniekiem.lv".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV