Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Latvijas labākie ielu vingrotāji sacentīsies O!Kartes čempionātā Grīziņkalnā

Māris Šlēziņš, 15.06.2011. 10:42

Līdz pat 200 jauniešu sestdien, 18. jūnijā, Rīgā, Grīziņkalna sporta kompleksā piedalīsies pirmajā O!Kartes čempionātā ielu vingrošanā.

Sacensības norisināsies divās vecuma grupās - līdz 18 gadu vecumam un vecāki par 18 gadiem. Visi dalībnieki cīnīsies četrās disciplīnās: ielu vingrošanas „Frīstails", „trepe" uz pievilkšanās stieņa, „trepe" uz līdztekām un turēšanās 90 grādos ieliektos elkoņos pie pievilkšanās stieņa. Sacensību disciplīnas notiks jauktā secībā, atkarībā no dalībnieku skaita un laikapstākļiem.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „Ar O!Kartes atbalstu no jūnija Grīziņkalnā profesionālu treneru vadībā notiek bezmaksas treniņi ielu vingrošanā. Tagad šiem jauniešiem būs iespēja izmēģināt spēkus O!Kartes čempionātā. Ikviena sacensība tradicionālajos sporta veidos vai ielu vingrošanā būtiski attīsta cilvēku gan fiziski, gan norūda garīgi. Novēlu, lai iedrošinājumu sava talanta demonstrēšanā saņem ikviens, kas ne vien piedalīsies, bet arī apmeklēs pasākumu!"

Dalībnieku reģistrācija no plkst. 11:00, sacensību sākums paredzēts plkst. 12:00. O!Kartes čempionāts noslēgsies ar apbalvošanu, kas paredzēta plkst. 20:00. Pasākumu organizē Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība (LIVSB) sadarbībā ar O!Karti. Ieeja un dalība pasākumā bez maksas.

Par biedrību

Latvijas ielu vingrošanas kustība (LIVSB) aizsākās pirms diviem gadiem. Līdz šim kustībā jau iesaistīti vairāki tūkstoši vingrošanas entuziastu. LIVSB ieguvuši arī telekompānijas LNT titulu „Latvijas Zelta Talanti 2010". Ir izveidots vingrošanas parks Valmieras Vājdzirdīgo bērnu internātskolai. Pašlaik norit darbs pie pirmā Pasaules čempionāta Ielu vingrošanā organizēšanas, kas notiks jau šovasar.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV