Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Jūnija beigās notiks pirmā šīsvasaras BOARDS.LV sērfa nometne Latvijā

Ilze Pētersone, 17.06.2011. 15:52

Jau sesto gadu BOARDS.LV komanda organizē ūdens ekstrēmo sportu nometni tepat Latvijā! BOARDS.LV nometnes laikā dalībniekiiem būs iespēja sajust adrenalīna tirpas, izmēģinot sērfu, kaitbordu, SUP (stand up paddle) un vindsērfingu.
Jūnija beigās notiks pirmā šīsvasaras BOARDS.LV sērfa nometne Latvijā

Četras dienas notiks intensīvi treniņi un dalībniekiem būs iespēja apgūt prasmes pie pieredzējušiem instruktoriem. BOARDS.LV dibinātājs Renārs Bīrmanis bija viens no pirmajiem, kurš iedrošināja latviešus sērfot pašmāju viļņos. Kopš 1993. gada R. Bīrmanis aktīvi brauc ar veikbordu un snovbordu, bet tam visam pamatā ir ļoti sena aizraušanās ar skeitbordu. Vindsērfinga trikus vislabāk pārzina viļņu braukšanas čempions Krišjānis Tūtāns, bet kaitborda speciāliste ir Santa Vēvere, kas par instruktori Liepājā strādā jau vairākus gadus.

Nometne piemērota jebkuram līmenim – no pirmajiem soļiem līdz psihākajiem pasaules līmeņa trikiem. Apmācība notiek pieredzējušu instruktoru vadībā.

Nometnes bāzes vieta atrodas netālu no Liepājas un dzīvošana notiek mājiņās pie jūras. Četras dienas ir piesātinātas ar pozitīvām emocijām un sportiskām aktivitātēm. Diena sākas ar rīta rosmi, pēc brokastīm notiek teorētiskā apmācība, kam seko intensīvi treniņi. Vakari tiek pavadīti nepiespiestā atmosfērā, skatoties sērfa filmas.

Šogad notiks trīs nometnes: no 30. jūnija – 3. jūlijam, 21. – 24. jūlijam un no 28. – 31. jūlijam.

Pieteikšanās nometnei pa e-pastu info@boards.lv vai tel.nr. 26130044 .

www.boards.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV